Kakje ([info]kakje) rakstīja,
@ 2006-01-03 20:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mnja... pat Ceesiis aukle prasa 1ls stundaa... taapeec, ka vinjai ir augstaakaa izgliitiiba...
10Ls dienaa, 200Ls meenesii...

un taa ir Vieniigaa, kuru izdevaas samekleet...


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

Re: Nu, nu, nu...
[info]cheeter
2006-01-04 20:14 (saite)
Aizej pie savas vecmaaminjas un izstaasti vinjai ar vinjas pensiju, ka 60 LVL ir paaraak zema iires maksa, Ņemot veeraa, ka dziivoju samnieku maajaa, laikam jau vinjiem pietiek ar taadu samaksu.
Attieciigi darba vietaa, es varu runaat 33 reizes dienaa par to, ka ar manu algu ir daudz par maz dziivoshanai un mazliet par maz izdziivoshanai, ja agraak teica, ka nevienu te netur, tad tagad plaata rokas un saka, ka nekur jau vairaak nemaksaa, kad saku, ka Īrijā maksā vairāk, atbild, ka te ir Latvija, nevis Īrija.
Cenas preceem, energoresursiem un paartikai kaapj bez muusu piekrishanas, bet darba algas nepaaugstinaas bez vislatvijas streika, tas jau skaidrs pat ezim, bet muuseejos jau pat tanki neizdziis ielaas, uz ko nebuut taadu, kur nu veel zema darba samaksa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Nu, nu, nu...
[info]dusk
2006-01-04 20:23 (saite)
Piekrītu. Un es tikai par to pašu. Nu un tad kapēc tad man pārmet, es varu atļauties ākstīties, bakstīties un ekspermentēt ar strādāšanu. Bet tu nē, jo redz tev sīkie un kas tur vēl. Lai plāta, galvenais lai tik nenokavē momentu, kad viss ir iekustējies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?