Kakje ([info]kakje) rakstīja,
@ 2005-11-12 15:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
skatos torrentos atrastaas Nacionaalaas Gjeograafijas specizlaiduma seerijas... nu smuki :) esot veel viena taada pati 9 seeriju dalja - buus jaapameklee...:)
un Pingviinu gaajiens jaanoskataas :)

Blusai visi dziivnieki ir vau-vau... skatiijaamies filmu par kakjiem - noreejaas liidz aarpraatam ... :)))) kaa lai iestaasta to, ka ir arii ņau un mū? Maajaas tak kakjis ir, vajadzeetu pielekt, ka shitais saka savaadaak, nevis taapat kaa kaiminjonkas suns :) ja prasu - kur ir minka - raada uz kakji, ja prasu, kur ir Cuuka, arii raada uz kakji, jo taads nu vinjai vaards, bet, ja prasu kur ir vau vau - nevar maajaas atrast... kaa ierauga kakji tv - baksta ar pirkstu un saka - vau vau ... :)) kur fishka?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]puce
2005-11-12 16:16 (saite)
manai draudzenei meita visus dzīvniekus dalīja vēl oriģinālām - visi, kuri staigāja pa zemi, bija vauvas, tie, kuri lidoja - čivi. un pat putns - kamēr staigā pa zemi, ir vauva. kad paceļas spārnos - ir čivs :-DDDD

a kas Tevi uztrauc? domā, viņa vēl augstskolā nemācēs suni no kaķa un cūkas atšķirt? :-)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakje
2005-11-12 16:20 (saite)
omg... neko sev... sadaliijums... :)))))) bet, ja taa skataas, diezgan logjiski :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]diana
2005-11-12 16:49 (saite)
:)))
Mums bija tieši otrādi. "Kaķis" ilgu laiku bija vienīgais vārds. Ejam pa ielu, redzam suni, prasu: "Kā saka sunītis?" Ralfs: "Kaķis!"

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakje
2005-11-12 17:11 (saite)
:) arii labi ;))
klasiskais staasts par dziivniekiem un ziimeeshanu... radu meitene, kurai tagad ap 20, maza buudama, bija pasaakusi ziimeet visaadus dziivniekus... tak obligaata un neiztruukstosha vinjiem visiem bija naba... mammas lielaakais prieks bija likkaajaina dzeerve ar milziigu nabu... :)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?