Kakje ([info]kakje) rakstīja,
@ 2005-08-12 23:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

Q.

Kā mellenes labāk vārīt zaptē?

a) ar cukuru,

b) bez cukura.

 



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]path
2005-08-14 20:28 (saite)
ar melleneem, cik man zinaams, ir taa, ka taas pashas par sevi satur pietiekami daudz visaadu labu un konserveejoshu vielu, tamdeelj cukurs kaa konservants taam iipashi nav nepiecieshams (jo paareejiem ievaariijumiem to taadaa daudzumaa pievieno galvenokaart aiz tam, lai taas zaptes vareetu uzglabaat). Taapeec melleneem cukuru var praktiski nepievienot, bet jaasaka, ka es vienugad taadu savaariiju, bet tad, kad taisa valjaa, lai eestu, tad ir taa, ka tas nav diezko garshiigs (jo nav salds :)) un taapeec taapat jaauzlabo un tad jau taa ir baigaa njemshanaas. Taapeec naakamreiz es to vaariitu ar cukuru.
Bet, ja to ziemaa izmanto kjiiselju utml. pagatavoshanai, tad baigi ok bez cukura.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakje
2005-08-14 21:49 (saite)
:) paldies par izsmeljosho info... :)
es, uz to daudzumu, kas bija, drusku cukuru, tomeer, pieliku... tieshi shii pasha iemesla deelj - nelikaas garshiigas taapat vien savaariitas :) (uz kjiiselju vaariishanu mani nu toch neviens nepierunaas :D )

Kaa duusha? ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]path
2005-08-15 08:28 (saite)
paldies, sauliit :) man viss ideaali! pilniigi neticaas, ka var buut tik labi viss :)
Klausies, Tu tieshaam baii gapziniiga shovasar, zaptes un konservi :) malacis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakje
2005-08-15 13:30 (saite)
no sirds prieks, ka Tev viss ok :) ar miegu neciinies?


vakar veel kaiminjsh upenes ljaava nolasiit, lai nenobirst... tad nu arii upenju ievaariijums buus... :) biju siiki un smalki sareekjinaajusi ko un cik vajag uz ziemu... tak tagad visi reekjini sajukushi - nebiju domaajusi, ka tos vaariijumus jau tagad saaks izniicinaat :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?