kailseklis ([info]kailseklis) rakstīja,
@ 2021-10-17 17:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Gandrīz pirmā nedēļa manā un suņa jaunajā mājā.

Mācos būt mierīga un samazināt savas ekspektācijas, jo sākotnējais plāns ievākties vasaras sākumā, tikt pie komunikācijām un ziemu pārlaist siltumā un gaismā ir izvērties pilnīgi citādāks.

Pārvācos oktobrī, pagaidām bez elektrības, ūdens un citām ērtībām. Bet lai svētīta cilvēces attīstība, esmu tikusi pie 3 LED gaismiņām, kas darbojas uz baterijām un ienes gaišumu manā un suņa mājiņā. :)

Vakar ar Z pabeidzām siltināt jumtu un tad jau varēšu arī ziemā pievilkt pagarinātāju un elektrisko sildītāju. Jā, tas ir pavisam citādāk nekā es to biju iztēlojusies, man ir bail un zinu, ka būs grūti un arī ziema būs izaicinoša.

Bet es ticu, ka tikšu galā, ziema beigsies, būs arī gaisam un ūdens un paliks daudz vieglāk :)

Galvenais jau ir līdzcilvēku atbalsts, morāli, lai saņemtos un būtu spēks celties un doties tālāk. Man ir ļoti paveicies ar labiem cilvēkiem manā dzīvē, kas pasaka, ka būs labi, ziedo atvaļinājuma dienas siltināšanas darbiem un vienkārši ir ar mani.

Suns gan pieradis pie pilsētas, laukos lapsas un slapjumā salst ķepas :)

Ir jau baisi un auksti iet gulēt tumsā un aukstumā, bet es ticu, ka paliks vieglāk un siltāk. Galvenais jau tas, ka dienas beigās ir miers par to visu, ko daru.


Cigarettes After Sex - Sweet


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]adinkra
2021-10-17 19:07 (saite)
Uj, turies. Suns arii pieradiis un buus laimiigs. Palasiiju tavus agraakos ierakstus, un, manupraat, ir jeega arii no mazas maajas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kailseklis
2021-10-18 08:59 (saite)
Paldies! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?