juvenal ([info]juvenal) rakstīja,
@ 2024-02-24 17:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nu labi. MI radības būs jauna suga, dzīvos līdzās cilvēkiem. Strādās kā cilvēki tā MI radības. Jāstrādā visiem.

Jautājums - ko tu piedāvāsi MI radībām kā saviem klientiem un pircējiem?

Nu neies taču tos atraidīt? Naudiņu vajadzēs.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2024-02-24 18:12 (saite)
Baterijas, servomehānismus

(Atbildēt uz šo)


[info]ctulhu
2024-02-25 14:09 (saite)
https://www.apollo.lv/7967209/jauna-milestibas-paaudze-maksliniece-precesies-ar-maksliga-intelekta-raditu-virieti-hologrammu

(Atbildēt uz šo)


[info]juvenal
2024-02-25 17:03 (saite)
Thx. Tā hologramma ir perfekts tukšības piemērs, kuru rada kapitālisms. Savā sirdī tā dāma droši vien vēlas vai nu labu, slaidu, veselīgu kermeni un tā, lai nebūtu mokošas fitnesa piepūles. Varbūt viņa vēlas labākas kognitīvās spējas, emocionālo inteliģence. Varbūt vēlas laimi un viegluma sajūtu dzīvē, lai varētu pasmaidīt un jokot ar cilvēkiem. Varbūt viņai ir materiālas problēmas, kas traucē veidot ģimenes dzīvi un attiecības. Varbūt darbiņš nav labs. Varbūt ir iekšējā vajadzība pēc izaugsmes un pašrealizācijas. Šīs visas ir lietas, kas velk cilvēku prom no attiecībām un laimīgas kopābūšanas ar otru cilvēku.

Un to visu MI var tagad vai tuvākā nākotnē var izdarīt cilvēku labā, ja vien cilvēki attīsta MI un to dara būtiskos virzienos, kas nāk par labu cilvēkiem un nevis kapitālistiem.

Bet tā visa vietā tagad dāma dabū tukšību un droši vien vēl par to maksā. Vai arī dāmai jau ir savs slepenais draugs, bet viņa darbojas kā influences, lai sevis izdomāto tukšību pārdotu cilvēkiem, kas cieš un mokas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ctulhu
2024-02-28 20:27 (saite)
Kas par ko, juviķis par haļavu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?