16 November 2010 @ 07:57 pm
hailaiti no kaķnešanas gājiena  
1) kad biju jau iejuties pilsētas ņiguņegā un samierinājies, ka Jurītis visu ceļu ņaudēs, priekšā uz trotuāra uzradās policisti, kas skatījās augšup, kur trešā vai ceturtā stāva logā sēdēja, dīdījās un garāmgājējiem par prieku jautri kājas šūpināja laikam kaut ko spārnojošu samaucies vai nopietni slims vīrietis. bet kaut kā Jurīša ņaudēšana un veselības problēmas tobrīd likās svarīgākas, lai es apstātos un papētītu. patiesībā pat neatskatījos - gluži kā vēsie varoņi bojevikos.

2) vēlāk pietuvojos kādai slaidai glauni ģērbtai sievietei, kas acīmredzot manus soļus nedzirdēja, bet Jurīša izmisīgos ņaudienus gan. tāpēc, lai ar acīm atrastu ņaudētāju, viņa ejot pagrieza galvu, tad pamanīja aiz muguras mani ar kaķkasti, bet nepamanīja, ka priekšā asfaltā ir neliela iedobe, paslīdēja vai aizķērās un turpat sabruka visā savā krāšņumā. traģikomiskā noskaņā žēli, taču ar pussmaidu atvainojos, viņa atteica, ka pašas vaina vien bijusi ("jo, es skatījos kur kaķītis ņaud...") un viss esot kārtībā, bet es nesapratu, ko darīt, muļķīgā kārtā pat nepapūloties padot viņai roku, lai palīdzētu piecelties... gahhh.

mazliet pašaustīju sevi, padalījos vainas sajūtā ar Jurīti un nesāmies tālāk, kur nekas tik interesants vairs nenotika.
 
 
( Post a new comment )
echoes: franc_k[info]echoes on November 16th, 2010 - 10:19 pm
šodien kāreiz grasījos jau jautāt, kā Jurītim iet, vai bijāt pie daktera? :>
(Reply) (Thread) (Link)
![info]jedritvai on November 17th, 2010 - 12:12 am
sašpricēja šķidrumus visās varavīksnes krāsās, sadeva jaunas antibiotikas, ko būs reizi trīs dienās jāšpricē (nu jau roka ietrenēta), iegrūda rīklē prettārpu ripu un teica, lai papilina degunā. viss tiek kontrolēts :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
echoes: franc_k[info]echoes on November 17th, 2010 - 12:29 am
tas paijavet dakteris rādās dikti nasks uz špricēšanām
kaut kādas ~diagnozes arī dod?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
![info]jedritvai on November 17th, 2010 - 12:36 am
tie noteikti bija visādi vitamīni - kā parasti + antibiotikas, es, protams, detalizēti nepajautāju.
diagnoze, cik saprotu, tāda pati, vienkārši no vīrusa nav izdevies tikt vaļā, tāpēc šoreiz deva citas antibiotikas. lielais vēders tārpu dēļ. par trūkstošajiem priekš-apakš-zobiem atbildēja, ka nezinot, kā tie varētu būt pazuduši, jo nav jau suns, kas grauž visu pēc kārtas.
kad rakstīja to visu savā kladē, teica, ka kādi vismaz 4-5 gadi jau esot (salīdzinot ar iepriekšējo reizi, kad teica ~"nu, kādi 7 izskatās").
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
echoes: franc_k[info]echoes on November 17th, 2010 - 10:38 am
šitā jau pēc trešās reizes par kaķēnu nosauks :)
Susnim arī trūkst daudzi zobi, bet apetīti un susnību tas neietekmē :)

gan jau kādreiz Jurītis būs pavisam salabots :)
(Reply) (Parent) (Link)
 Stiller Ozean: rita[info]klusais_okeans on November 16th, 2010 - 11:01 pm
viss kārtībā, otrajā situācijā Tu vienkārši vēl nebiji izgājis no bojeviku vēsā varoņa tēla, gan jau viņa to redzēja un saprata (un novērtēja) :)
(Reply) (Thread) (Link)
![info]jedritvai on November 17th, 2010 - 12:23 am
jā, jā, viņai bija nepārprotami saprotošs (un atzinīgs) skatiens :)
par to vairs nedomāju, bet neizbēgami tas gadījums šūpina kaudzi ar pašpārmetumiem par šādām neveiksmīgām impulsīvām izdarībām / neizdarībām, kas nezkāpēc visbiežāk notiek, kad atvadoties samulstu. bet pirmais solis uz izveseļošanos taču esot problēmas apzināšanās :)
(Reply) (Parent) (Link)