veidenbums ([info]jd) rakstīja,
@ 2014-05-11 18:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: cheerful
Entry tags:balvi, dainis, grasis, končita, nervi, vērdiņš

trīsžuburu
Neesmu viens (protams, ne pirmais, ne pēdējais).

"Man bija tādas sāpes... ka līdz šai dienai nesaprotu - kā tādas sāpes vispār var pastāvēt. Kad sāka sāpēt likās ka viss... nekas neeksistē - ir tikai sāpes, TIKAI un VIENĪGI sāpes. Un tās bija neparedzamas.... psc... tas saucās ziemā apsadēju 3zaru nervu... tagad pie tā piedomāju :D"

"šorīt ierāvu dubultu devu un visu dienu bez riktīgas lēkmes! Varēju pat atļauties iztīrīt zobus un ieēst neblendētu ēdienu."

"Sāpes ir tik stipras, kas var pilnīgi invalidizēt slimnieku. Sāpju lēkmes var sākties spontāni, bet var tikt provocētas ar vieglu pieskārienu "trigera" zonai sejā, ar košļāšanu, vai ar temperatūras maiņām."

"Operācijas laikā starp nervu un asinsvadu ievieto teflona starpliku."

"Slimnieks cenšas seju saudzēt, tāpēc ar laiku tā kļūst līdzīga maskai."

"Dažreiz izdara nerva gala šķiedru alkoholizāciju, kā arī gala zaru izvilkšanu (nerva eksairēze)."

"Garīgajā skatījumā, ja problēma skar seju, tas nozīmē, ka cilvēkam patīk dzīvot ilūzijā, t.i., viņš iztēlojas kāda būs viņa dzīve, bet realitātē viss notiek citādāk. Sāpes simbolizē dusmas. [..] Var būt arī aizvainojums, kurš pārvērties dusmās, ka kāds cits cilvēku aprunā, kas rada bailes par nākotni un sagrauj sapņus. Lai precīzi noteiktu problēmas cēloni, nepieciešams veikt dzīves analīzi. Lai atbrīvotos no problēmas, nepieciešams izprast neapgūto mācību stundu, mainīt attieksmi pret dzīvi, atbrīvot piesaistītos stresus, piedot pāridarījumus un lūgt piedošanu savam ķermenim, ka ar savu nepareizo domāšanu esat tam nodarījis pāri."



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chaj
2014-05-11 20:11 (saite)
oh... jūtu līdzi

(Atbildēt uz šo)


[info]es_esmu_dzhims
2014-05-28 13:23 (saite)
hei, piedod, ka es te no zila gaisa uzkuļos, bet varbūt Tu zini, kas izpilda šo dziesmu?

http://failiem.lv/u/fscoaei

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]jd
2014-05-28 13:43 (saite)
Phoobija, pirms kādiem 10 gadiem īsu brīdi aktīva meiteņu trio. kādas dažas dziesmas pat paspēja ierakstīt studijā. liekas, viena bija Odekolonā. pārējās - torrentos kaut kur.
no kurienes šī?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]es_esmu_dzhims
2014-05-28 14:06 (saite)
ulvis kaut kad pasen bija ielicis cibā, tagad atkal klausījos un sapratu, ka gribās vēl kaut ko dzirdēt. jautāju Tev, jo likās, ka Tu varētu atbildēt ātrāk - nu, un tā arī notika. : ) paldies!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?