J. S. Badger ([info]217) rakstīja,
Re: ;)
uz "kuras sabiedrības" es nevaru atbildēt diemžēl, jo šāda atbilde prasītu statistikā/vispārēja referenduma rezultātos balstītu atbildi.

es nezinu, kas ir heterohobs, Tu domāji heterofobs? tas būtu dīvaini, jo es neesmu heterofobe, pati esmu ilggadīgās heteroseksuālās attiecībās un atbalstu to, lai viendzimumu pāriem būtu tādas pašas tiesības, kā man ar draugu, piemēram, izvēlēties apprecēties (mēs to neesam izdarījuši, jo nejūtam vajadzību, bet gribētos, lai katram, kam ir attiecības, ir izvēle to darīt vai nē, ja viņi tā vēlētos). es pazīstu daudzus cilvēkus, kas arī nav homoseksuāli, bet kas atbalsta viendzimuma attiecības, utt. tas, ka man, piemēram, bijusī klasesbiedrene dzīvo ar savu draudzeni austrumanglijā, abas latvietes, un viņas var veidot, kā grib savu dzīvi šeit un laimīgi dzīvot kopā bez problēmām, nekādi neapdraud manu seksuālo orientāciju. varbūt es dzīvoju kautkādā burbulī, bet kopumā ir sajūta, ka šis "burbulis" paliek lielāks.

un par runas brīvību. neviens jau neaizliedz runāt. iespējas paust savu viedokli ir daudz un dikti. lol, uzkāpj uz ķeblīša parka malā un stāsti visiem, no sirds un no rajona. bet ir jāņem vērā, ka, piemēram, ja skolā Tu aiziesi pie Pēterīša un pateiksi, Pēterīt, tu esi daunis un es neatbalstu tavu esamību, ļoti iespējams, ka ar tevi Pēterīts vairs negribēs draudzēties, un neaicinās uz savu dzimšanas dienu. attiecīgi arī Didrihsone var paust uzskatus savus, bet arī uzņēmumiem ir brīvība ar viņu pēc tam pārtraukt sadarbību, vai cilvekiem nodirst viņu pēc tam.

viedoklim nāk līdzi atbildība par izteikto.

p.s. turklāt, ja viņa patiešām šo visu saka, jo tic kristiešu dievam, un viņas ticība balstās bībelē, tad viņa arī zinātu, ka tur ir rakstīts, ka pasaule kristus mācīto nepieņems un no tā novērsīsies, viņai nevajadzētu būt pārsteigtai par notiekošo. ja jau tā ir viņas pārliecība, nevajadzēja dzest ierakstus ar izteikto un sākt skaidroties, ka "es jau to domāju citādi". ja jau esi džīzas warrior, tad stāvi par savu patiesību līdz galam!
Jāņa 3:1. Redziet, kādu mīlestību Tēvs mums ir parādījis, ka tiekam saukti Dieva bērni, un mēs tādi arī esam. Pasaule mūs tāpēc neatzīst, ka tā Viņu nav atzinusi.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?