Skabičevskis ([info]begemots) rakstīja,
Re: ;)
nē, es vienkārši norādu uz to, ka katram ir sava personiskā pieredze.

kamēr tu saki, ka tev (Anglijā) ir labāk, es varu tikai priecāties.

kad tu saki, ka šeit visiem ir sliktāk (kas zināmā mērā būtu tā kā nojaušams no tevis rakstītā), tas ir diezgan smieklīgi un vairāk izklausās pēc mēģinājuma kaut kā nez kāpēc attaisnot savu aizbraukšanu, kaut gan gan tu, gan es labi saprotam, ka šādi attaisnojumi nav vajadzīgi -- lai taču katrs dzīvo, kur viņam labāk.

gribu vēl tikai piebilst divas lietas.

pirmā, ka vēl viena no atšķirībām starp LPSR un atjaunoto LR, kuru tu piemini vienā no saviem nākošajiem ierakstiem, ir tā, ka atšķirībā no LR, tāda iespēja aizbraukt un strādāt Anglijā LPSR laikos būtu bijusi diezgan nereāla, lai neteiktu vairāk. :)

otrā, ka ir diezgan tipiski, ka tas laiks, kur aizrit jaunība, šķietas esam viens no labākajiem un iespējām bagātākajiem. man izskatās, ka tas lielā mērā ir jaunības vairāk, nekā konkrētās zemes nopelns.

kā piemēru tam varu minēt savu radinieku no sievas puses, puisi ar "zelta rokām" elektronikas jomā. Viņam ir kādi gadi 24-25, viņš strādā vienā no tām vietām, kur nes (tipiski uz garantijas) remontu visu sadzīves elektroniku, ir nesen kļuvis par nodaļas vadītāju. Alga viņam un sievai, protams, nav Anglijas līmenī, bet arī vajadzības nav gluži pēc jauna BMW un briļukiem. Cilvēkiem ir savas problēmas, naudas nav diez ko daudz, bet viņi ir jauni, dzīvo ar gandarījumu un redz, kā uzlabot savu dzīvi.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?