Nezāles neiznīkst ([info]jan09) rakstīja,
@ 2014-03-18 16:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Krievija un kariņi
ja jau Krievija pēc Ukrainas ķersies klāt Baltijai - kas tagad notiek zemes/mežu tirgū? Zviedri, dāņi uc , kas uzpirka pa lēto - tie vēl nemet nost? nepārdod pa lēto?
mosh ir vērts padraudēt ar Krieviju, un nacionalizēt LV zemi/mežus/purvus?
;)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dusk
2014-03-18 19:06 (saite)
Vajag vēl vairāk sagrābties krītus un izpārdot. Tad tavs variants nav slikts. Pēc tam Ulmaņa scenārijs visus rietumu kreditorus uzmest. Tik džeki nebija izfunktierējuši līdz galam visu ar Staļinu. Problēma tavā scenārijā ir tāda, ka Krievija īsti neuzmet nevienu viņiem ar Eiropu, piemēram, ar Vāciju rebes ir pāri USA interesēm, tā nav tikai gāze, bet interesanti mašinbūves dīli. Krievi tā īsti pilnībā neuzmet Rietumus un tie ar neuzmetīs. Notiek tukša vāvuļošana. Tobišs no parādiem pat pārņemot varētu neaizmukt un arī īpašumtiesības var palikt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

;)
[info]jan09
2014-03-18 19:14 (saite)
sagrābties krītus un pa lēto nopirkt, un nepārdot - tāds mans scenārijs.
jeb vnk visu nacionalizēt ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]vineta
2014-03-18 19:39 (saite)
Ja godīgi, es vairāk uztrauktos par to, ka visapkārt savairojušās gudrās Elzas, kas sēž pagrabos un vaimanā par to, kas varētu būt (vienkāršākiem vārdiem sakot - klaigā HOP pirms vēl kāds ir lecis), vienkārši noslīcinās Latviju savos raudu plūdos un pa ceļam vēl paspēs sanaidot kaimiņus, kuri lielākā daļa tomēr līdz šim ir līdzpastāvējuši visnotaļ mierīgi.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?