Sacerda ([info]invidia) rakstīja,
@ 2005-08-04 17:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Iz liriku saita www.songmeanings.net, kurā iespējams izteikt komentārus par atsevišķām dziesmām.

this song is sooo great, i cud slit my wrists to this song. i dont have a clue wot the hell its about tho, but it isnt a happy song, so im guessing something sad

Ilustrējoši, ne?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]invidia
2005-08-04 18:26 (saite)
Zarnu satura atbrīvošanās gandrīz vienmēr ir obligāta satāvdaļa, par līķa plankumiem nezinu teikt - varbūt arī. Ejam vēl tālāk. Tradicionāli pieņemts uzskatīt, ka vēnas jāpārgriež, karstā vannā sēžot. Nu, tīri praktisku apsvērumu dēļ - lai paātrinātos asinsrite un letāls asinszudums iestātos ātrāk. Arī tajā droši vien kāds saskata kaut ko estētisku vai estētiskāku. Savukārt ja vientuļo Lielo un Gudro cilvēku neviens sevišķi nemīl/nemīlēja, kas, iespējams, bija iemesls (vai viens no iemesliem) estētiskajai suicīda veikšanai, arī viņa pazušanu neviens tik drīz nepamanīs. Un tas, kas notiek ar līķi, kurš ilgstoši atrodas ūdenī un siltumā, laikam jau nekāds noslēpums nav.

Bet tagad es, saprotams, ākstos un skaldu matus. Nāves garīgā esence ir tā, kurai piemīt estētika, ne jau fiziskā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]crescendo
2005-08-05 10:30 (saite)
Pēc tik ilga laika, kad būtu būtiska atrašanās "ūdenī un siltumā" jau būs visnotaļ vienalga, vai vanna sākotnēji bija karsta vai auksta.
Pie tam, pēc tik ilga laika sākotnējam estētiskumam vairs nav nekādas nozīmes. tā kā... nē. tik ilgi uz priekšu to nez vai vērtē. Tu spēj iedomāties savu ķermeni, kurā jau pūšanas procesi sākušies? Un apzināties, ka tas tiešām būs tavs ķermenis? Tā tiešām apzināties?
Tas ir grūti.. tas tomēr ar mūsu priekšstatu par sevi vairs kopā nelīmējas.

Bet jautājums, par kuru diskutējot ar paziņām pie vienošanās tā arī nenonācām - cik ilgā laikā iestājas nāve šajā gadījumā? Google didn't help either.
Varbūt zini?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]invidia
2005-08-09 18:02 (saite)
Vairāk vai mazāk rūpīgi (nu, kamēr apnika :D) izstudēju visu medicīniski orientēto literatūru savā tuvumā, bet konkrētu atbildi uz tavu jautājumu neatradu. Bet ir skaidrs, ka šis nav tas prātīgākais suicīda, kura mērķis patiešām ir nāve, nevis zīmēšanās vai kaut kas tāds, paņēmiens. Es pieņemu, ka tās varētu būt pat četrdesmit, piecdesmit fiziski ļoti nepatīkamas minūtes.

Siltajam ūdenim būs nozīme tik ilgi, kamēr tas un apkārtējā telpa būs silti.

Jā, tas vien, ka zinu, ka un kādi pūšanas procesi norisināsies, ļauj man spēt iztēloties savu ķermeni to laikā. Es vienkārši apzinos, ka tā būs. Par ķermeņa kā tāda saistīšanu ar savu garīgo esenci - tas jau ir cits jautājums.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?