t ([info]invictus) rakstīja,
@ 2013-04-11 21:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:ikdiena

Aizgāju, sapotējos pret ērcēm, pēc tam aizvilkos uz trakajām dienām, jo man taču nav, kur likt naudu, un papildus nauda atvaļinājumam nāks tikai par ļaunu, nemaz neminot to, ka man žēl naudas rudens zābakiem un es joprojām staigāju ziemas apavos, bet, nu jā, aizvilkos, vārdu sakot, nopirku eko john frieda šampūnu, madaras bezkrāsaino lūpu balzamu, vates iepakojumu, šokolādi, spinātu kasti, rukolas kasti, rozmarīnu, lai uztaisītu matu spreju, kkādas garšvielas un kuskusu. Kāda sūda pēc es spinātu un šampūna dēļ iztērēju divas stundas savas dzīves, nezinu. Naudas nav, spēka nav. Nu, vienīgi noskatīju pāris smaržu pudeles, bet par to, vai man vajag augļainu escadu vai neuzkrītošu burberry, jāpadomā. Nu tā, tāda šodiena.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]invictus
2013-04-12 00:22 (saite)
Mani viss apmierina, izņemot sausumu. Viņi jau tā ir sausi, jo ļoti lokojas, + es neko īpašu nedaru, izņemot ķīmijas industrijas ražotu kondišku/matu masku, + katru rītu mazgāju/žāvēju/taisnoju. Finālā ir tā, ka pinkojas, nespīd, pūkojas, jo sausi kā salmi! Gribu padarīt "smagākus", dabiski spīdīgus :)
Domā, pa 2 nedēļām nekas? Mani jau ACV nupat tik patīkami pārsteidza, ka es nemaz negribu domāt, kas būs pēc divām nostaigātām dienām ar eļļu matos!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]invictus
2013-04-12 00:23 (saite)
tb Domā, pa divām nedēļām nekas nenotiks īpašs? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]samantta
2013-04-12 00:29 (saite)
man vienkārši liekas, ka divas nedēļas ir par maz laika lai izmainītu matus, bet es laikam esmu skeptiska, ja jau tev tāds efekts no AVC. moš man arī jāpamēgina! jo mani mati ir sausuma kalngals.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?