insommnia ([info]insommnia) rakstīja,
@ 2010-03-08 07:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: annoyed
Mūzika:veljas masiina
Entry tags:life, men, sex

es saaku satraukaaties
paaraak biezi sapnoju, ka man ir sex. tas nav uz labu, vai kaa teiktu Mirttante - vaii, tas uz mirsanu :D
da nee, jokoju, protams.
bet vienalga, nav forsi sapnot par to, pie kaa netiec. un kaapeec netieku? taapeec, ka esmu slinka maita, kura pat uz baaru nevar izvilkties :D, vieniigais, ko redz ir darbs, maajas, darbs maajas, pastaiga pa parku ar aizbaaztaam ausiim. that's it. kur te veel laiks puikiem?

un vispaar, kaut kas jaadara ar sociaalo tiiklu. a to visas manas beibes ir maajaastupeetaajas un puikiempiesaaniemtupeetaajas. un tad, kad es izdomaaju naktii neatvilkties maajas, jo man ir interesantaakas nodarbes (pat bez sex ;D ), tad jamaas taisa skandaalus un/vai nirgaajas :(
vel jau vareetu ar puikiem iet laukaa, bet viens jau man pazinoja, ka ar mani nekur neies, jo vienmeer piemaujas lopaa. a es vainiiga, ka viens viins paarveersas par 3? :D a otrs, tas kurs saimnieciibaa noderiigs, nav domaats iesanai laukaa. vot taa.

aa nu es jau te veel paskiroju - leiti taa kaa atsuvu, vienu mello ari :D

un veelvienskrnkis - es izkriitu no alkohola lietosanas aprites. nav jau slikti, aknas var atpuusties, bet tureet ar vairs nevaru kaa kaadreiz. bet es domaa, ka tas ir manas paartikas neuznemsanas deelj. nu labi, vakar sataisiiju mashed potatoes - 2 dienas noriisos, bet tas jau ari viss, peec tam atkal nekaada paika nav paredzeeta :)



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]di_wine
2010-03-09 00:19 (saite)
Jā, nu jā, tā gan! :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?