aprīlis

Posted on 2014.04.22 at 00:06
Tags: , , ,
Vilnītis turpina būt traks - dzenā Nikolaju (pacieš samērā eleganti, ar neizmērojam nīgruma izteiksmi sejā, palecot malā), Trīni (šausmās brēc, šņāc un glābjas skrienot augšā kokos), Radžu (pilnīgs izmisums purnā). es nebrīnīšos, ja viņš drīz sāks dzenāt arī manus vecākus. ja viņš būtu cilvēks, viņš droši vien būtu no tiem, kas atņem naudu un mantas bērniem no zemākām klasītēm.
bijām jaukā izjādē šodien un satikām veselu lērumu zvērus - 1 gab stirniņu, ļoti tuvu un mierīgi stāvošu, 1 gab (Lieldienu) zaķi, ļoti tuvu un mierīgi sēdošu, 2 gab zalkšus - 1 gab peldēja pļančkā, 1 gab gulēja miris uz grantinieka, X gab ķirzaciņas, 1 gab ļoti skaistu suni, kurš izskatījās pēc pandiņas, jo bija balts ar melniem pleķiem ap acīm un uz muguras.


uzglūn






ar šitādu budža skatienu viņš staigā apkārt


vēl viņš rok ārā mammas svaigi sastādītos ķiplokus un citus augus


Nikolajs, Vilnītis un komposta kaudze




mirklis pēc sadursmes


zirdziņam šodien sapinu krēpes bizē, lai nav tik karsti. kamēr vēl mežs nav pilns ar kukaiņiem, tā var darīt


p.s. un diezkāpēc ir tā, ka mums ar biedreni kopā jājot izjādē un abām lietojot edmundu, maršruts reizēm atšķiras pat par 2 kilometriem? lai gan ejam kopā un ieslēdzam/izslēdzam aplikāciju ar dažu minūšu starpību.

Comments:


[info]augsne at 2014-04-22 00:32 (Saite)
Viens no maniem minkām arī ir tāds terorists, vienīgi visu sastrādā ar nemainīgu sirdsšķīsta, vientiesīga Cibiņa sejas izteiksmi.
basta
[info]basta at 2014-04-22 02:28 (Saite)
piezūmo edmunda trajektōriiju un sapratīsi ka tam patīk visu sarežģīt.
porcelāna lellīte
[info]neraate at 2014-04-22 07:21 (Saite)
ja uzvedība jūs sāk apgrūtināt, var palasīt Pītera Nevila "Kaķu psihes noslēpumi" tur bija diezgan daudz par problemātisku uzvedību, neatceros vairs precīzi, bet iespējams, ka jums derēs. vai var pačolēt (ja ir laiks) My cat from hell
a ja nu
*
[info]inese_tk at 2014-04-22 12:25 (Saite)
Man šķiet ka izskaidrojums ir tas ka viņam šobrīd ir trakā tīņa vecums, kas komplektā ar visai pašpārliecinātu raksturu arī rada tādu uzvedību. Pagaidām ceru uz to ka viš paaugsies un pāries. Manliekas, ka ja Nikolā būtu viņa vecumā, viņi kopā ļoti labi pavadītu laiku.
porcelāna lellīte
[info]neraate at 2014-04-22 14:49 (Saite)
var jau būt, bet var būt arī agresija un to ja pieļauj un ielaiž, tad pēc tam grūti tikt galā
*
[info]inese_tk at 2014-04-22 19:51 (Saite)
Man viņš neliekas baigi agresīvs. Nikolajs viņa vecumā tāpat dzenāja Trīni, tikai būdams drusku biklāks pēc rakstura un vairāk respektēja viņas iebildumus. Vadoties pēc savas pieredzes ar kaķiem, es neko ārkārtēju viņa uzvedībā neredzu.
[info]zirka at 2014-04-22 07:40 (Saite)
nikolajs, vilnītis un posta kaudze
[info]chaika at 2014-04-22 11:24 (Saite)
Endo - man lielākoties vispār GPS nepiekonektējas vai ar nobīdi to izdara..tur ir pamats reālām nesakritībām.
Previous Entry  Next Entry