pilnmēness un aptumsuma atskaņas

Posted on 2011.12.12 at 00:20
man:: lineļļa
skan: Kārlis lejā spēlē klavieres
Tags: ,
kolēģe, kas šovakar skatījās izrādi kaukur no zāles beigām, ziņoja, ka izrādes laikā cilvēkiem nepātraukti mirgojuši telefoni - tipa ņemas pa internetiem vai smsesko. starpbrīdis vispār bija baigs - sēdēju pie programmiņām ar ieplestām acīm. pūlis nogāzās lejā uz foajē - liela daļa nervozi runā pa telefoniem, sarunās dominē vārdi nauda, banka, Swed, SEB, bet mazāka daļa grābj jakas un nesās prom. laikam drūzmēties pie bankomātiem. likās ka bezmaz karš sācies. kopējā telpas un cilvēku enerģētika ļoooti nospriegota un dzirksteļojoša. neomulīgi katrā ziņā.
kad atsākās izrāde, aizgāju uz Baroncentra RIMI, ar savu Swedbank karti nopirku aliņu un noskatījos uz cilvēkiem, kas drūmiem ģīmjiem diezgan pagarā rindā stāvēja pie SEB baņķīša. daži cilvēki histēriski prasīja kasierēm vai Swedbankas kartes pieņem uz ko kasieres atbildēji svētdienīgi laiskā neizpratnē boloties un brīnoties. bija arī daži tipiņi, kas ļoti uzjautrinājās par rindu pie bankomāta un smiedami fočenēja stāvošos ar saviem viedtālrunīšiem. diezgan sirreāla sajūta tai visā noskatīties.

akjā un viena kolēģe biedējošā balsī klāstīja, ka viņa jau neko nezinot, bet viņas mammas brālis, kas esot ļoti augsti stāvoša persona savā lauciņā (neatzinās kādā. droši vien, ka kafejnīcas īpašnieks vai kas tamlīdzīgs), esot teicis, ka esot baigi, baigi nopietnie sūdi.

tādas, lūk, ziņas no galvaspilsētas. žēl, ka bij jāstrādā šovakar un tas viss piespiedu kārtā jāpieredz.

Comments:


az
[info]az at 2011-12-12 00:52 (Saite)
tik ļoti skumji kaut kā.
GonzoKd
[info]gonzokidd at 2011-12-12 01:14 (Saite)
Iebaidītība, aprobežotība, sīkmanība.
Tautā kaut kā stipri par daudz jūtamas gan augstajos, gan zemajos lauciņos.
aabols
[info]aabols at 2011-12-12 10:37 (Saite)
he hehe ar to "kaadas kafenīcas īpašnieks'riktīgi sasmējos.
__________________
[info]spiritualized at 2011-12-12 20:34 (Saite)
haha, liekas, ka visiem "augstu stāvoši" insaideri strādā bankās and whatnot
Previous Entry  Next Entry