reports no italī nr3

Posted on 2010.02.12 at 16:11
man:: sliņķis
skan: esbjorn svenssons trio
Tags: , ,
čiau, redzkur aizvakar bijām akvavarārijā, kurš, ja salīdzinam ar Lisabonas okererāriju nav tik krāšņs un arhitektoniski veiksmīgi uztaisīts. un ieeja maksā 2x dārgāk nekā Portugālē. ja ir iespēja izvēlēties iesaku labāk Lisabonas. bet šitajā Dženovas ir divi delfīni un baseins, kurā drīkst bāzt rokas un paijāt rajas. vēl šeit bija forši, ka ir nesezona - tukši, klusi un mierīgi, tieši tas, kas man pietrūka toreiz Lisbonā.


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

+
diezgan liela bomžpaketu izvēle. kadrā protams nav viss redzams
Photobucket

un sirpis un āmuris
Photobucket

tā vispār man Itālija nu tā. cilvēki nav diezko laipni un izpalīdzīgi. nerunā angliski, pat muzejos un stacijās. Portugālē jau likās traki, bet īstenībā, salīdzinot ar šito, tur bija ļoti labi. un šeit ir tā, ka tiklīdz uzrunātais saprot, ka Tu nerunā itāliski, bet viņš angliski, tā viņš zaudē jebkādu vēlmi turpināt sarunāties un palīdzēt. arhitektūra, kā jau minēju iepriekš, liekas nomācoša, manai telpas un (a)simetrijas izjūtai diezgan sveša un nesaprotama. dārgs arī diezgan viss.
kas man pagaidām no šī brauciena patīk ir galvas pavēdināšana, apstākļu maiņa un vakardienas kāpiens kalnos.

Comments:


[info]digna at 2010-02-12 16:57 (Saite)
Hmmm, izklausās, ka tai Itālijā diez cik forši nav. Varbūt ziema pie vainas un tāpēc tāds drūms viss izskatās? Moš pavasarī būtu jaukāk.
Mjā, bet tie nerunājošie un bēgošie cilvēki ir daudz kur, kur pašpietiekama valsts un daudzi tādi lepni.
K
[info]rkktzd at 2010-02-12 18:00 (Saite)
nezn nezn, spaanji un francuuzhi gan taadi laipnaaki. nu tip taa, ka ciena sevi un uz galvas kaapt neljauj, bet nav viizdeguniigi un noraidoshi
(Anonīms) at 2010-02-12 17:41 (Saite)
izlaidušies "liberālajā demokrātijā" ... laipnība tak jāiedauza
apogs
[info]apogs at 2010-02-12 20:32 (Saite)
..nu, man liekas, ka Itālija patiešām nu reiz ir vieta, kur no sabiedrības, komplimentiem un pašiem itāļu smaidiem un izsaucieniem 'bella' nav iespējams aizbēgt, tāpat kā gandrīz neiespējami ir noraidīt uzaicinājumus uz kafiju..
Tas, protams, varētu būt atkarīgs no gadalaikiem un arī pašiem cilvēkiem...(ziemā tāpēc es piesargos ar braucieniem citzemju izlūkos, jo tāds ne visai poszitīvs rodas iespaids, kas ir arī saprotams)
*
[info]inese_tk at 2010-02-13 11:17 (Saite)
vo vo vo - man jau tieši arī likās, ka te būs tā kā Tu saki, bet nav. cilvēki liekas tādi drūmi diezgan, nav diezko smaidīgi un atvērti un draudzīgi.

p.s.
uz izrādi bijāt? kā bi?
un vai plānotāju atstājāt teātrī vai tas joprojām ciemojas pie jumsiem?
rīt lidojam uz Rīgu, es pēc to plānotāju bišķi ilgojos, man tur šāds tāds svarīgs info iekšā vaidzīgs apstīties...
apogs
[info]apogs at 2010-02-13 20:19 (Saite)
nu..man Bija tā, kā es te saku : ) Pasakaini jauki.
uz izrādi bijām, tam brīdim bija ok, plānotājs plauktā- welcome.
*
[info]inese_tk at 2010-02-14 19:31 (Saite)
manliekas, ka kaukādu lomu spēlē arī ģeogrāfiskais novietojums - varbūt, ka Itālijas Z ir tā kā izjutu es un tā Tava pieredze ir no D? jeb es kļūdos.
es vnk aizdomājos par to ziemu/neziemu, un man šķiet, ka nevar īsti visu novelt uz gadalaiku - galu galā esmu 4x bijusi Londonā un tikai vienu no tām vasarā, pārējās rudenī vai ziemā un nekad nav bijis nekāda starpība un cilvēki tur likās krietni jaukāki un laipnāki.
davai, rīt pēcpusdienā zvanīšu, ceru būsi mājās, jo es ļoti ilgojos pēc saviem plāniem un plānotāja, kurā tie ierakstīti :)
apogs
[info]apogs at 2010-02-14 19:57 (Saite)
..Tu kļūdies par Z un D šajā konkrētā sakarā, jo es kā reizi biju Z, tālākais uz D laikam bija Pisa. Bet whatever, man liekas, dzirdēju, ka Romā snieg...tas itāļiem varbūt uzdzen stresu un pasaules beigu sajūtu :)))
par rītdienu redzēs, vai būšu mājā, bet in case, paņemšu līdzi, ja došos pēcpusdienā kkur.
*
[info]inese_tk at 2010-02-14 20:05 (Saite)
nez, ja plāno būt pavisam grūti notverama, moš ejot savās gaitās ienes viņu teātrī pie sarga un atstāj ar uzrakstu Inesei G.
apogs
[info]apogs at 2010-02-14 20:12 (Saite)
nebūtu jau slikti saskrieties. no cikiem līdz cikiem tad tev ir tas laiks, ja es būtu mājā? :)
*
[info]inese_tk at 2010-02-14 20:15 (Saite)
nu pirms tās jogas diezgan sūdīgi, rīt droši vien pēc tās ceļošanās gribēsies ilgi gulēt un luņot pa mājām, a joga beidzas 19:30 - cik noprotu, Tu tai laikā ej uz Dodo prezentāciju (kas ir un kur vispār atrodas Artelis?).
saskrieties ar Tevi es ļoti labprāt gribētu, bet var jau to nedarīt arī rīt. ja es pareizi atceros, man šitā nedēļa nebūs diezko noslogota, bet nu tur man vaidzētu tikt pie tā plānotāja, lai saprastu kas un kā :)
Gatis
[info]gg at 2010-02-14 20:14 (Saite)
Zemūdens bara lielā diena
Previous Entry  Next Entry