piezīmes

Posted on 2009.09.25 at 09:05
man:: labrīt
skan: Dzelzs Vilks - Lēnā Deja
Tags: , ,
1) mans mīļais ir mājās;
2) draugos paklausījos dziesmas no Dzelzs Vilka jaunā albūma Teātris un man kauns. tas nav teātris, tas ir lēts balagāns. ir pat dziesma, kurā visnotaļ Mārpliski tiek dziedāts re-vo-lūc-ija-nāc. un katrs no lirikās izmantotajiem tēliem, jau ir vismaz reizes trīs ir apviļāts iepriekšējos albūmos - liekas, ka Juris ar sinonīmu vārdnīcu rokā pārrakstījis vecās dziesmas, nu labi, ne viens pret vienu, jo atšķirībā no otrā albuma un palodzes sēž nevis viņš pats, bet kaukāda sieviete. izskatās, ka viss tas īstums un godīgums, kas pirms nepilniem 10 gadiem mums ar Lauru lika dzīties viņiem līdzi uz končiem pa visu Latviju ir nosmacis naudā, taukos, ikdienībā, ģimenes dzīvē un vecumā;
3) es ļoti mīlu mūziku un tāpēc man žēl, ka man pēdējā laikā, ar retiem izņēmumiem, nav nekas labs par to sakāms. man negribas izklausīties pēc nīgras, kašķīgas vecenes, bet patiešām no šogad iznākušajiem albumiem, vienīgais, kas man patīk ir Bens Frosts, tas ko [info]kaarl bi ielicis.
4) pēdējā laikā mēdzu sapņos redzēt beigtus putnus. vienreiz zvejoju no dīķa laukā mirušus kraukļus, šonakt akal divi beigti baloži mētājās istabā pie miskastes.

Comments:


GonzoKd
[info]gonzokidd at 2009-09-25 13:56 (Saite)
par dzelzsvilkiem taisnība - nu tas pilnā mērā ir balagāns ar uzkrāsotām acīm & goriski uzkasītiem matiem (kuram ir).
it īpaši kad iesaistījās tas kaimiņu tīņu puika...
---
par albumiem:
John Frusciante - The Empyrean (šis ir fantastisks, dziļš, pietiekami nenovērtēts albums)
Crocodiles - Summer Of Hate
Quarter After - Changes Near
Jarvis Cocker - Further Complications
ir padaudz labu, bet šie ir patiešām solīds veikums
*
[info]inese_tk at 2009-09-25 14:14 (Saite)
par Dz.V. - nu jā žēl klausīties, to NEKO, kuru Kaspariņš centies aizbāzt ar saviem taustiņiem, efektiem un elektroniku un, kurā pa brīdim kā balss no kapa ieskanas nesajaucami Jurīgās ģitāras skaņas. par tiem tekstiem man patiešām, patiešām kauns. nu cik var. ghrrr. balagāns ne teātris, šlāgeris ne roks.

par rekomendācijām - mēģinās smeķēt. uzliku kauko vilkties, ta manīs.
Previous Entry  Next Entry