tudei

Posted on 2009.06.10 at 16:30
man:: parasts
skan: Apparat Organ Quartet- The Anguish of Space-Time
Tags: , , ,
nodarīju visus pirmsvasaras darbus teātrī, devos uz Food Box paēst falafelu un priecājos, ka viņš blakus darbam atvērās tikai īsi pirms sezonas beigām, citādi es tur atstātu visu savu naudu. aizgāju uz krišnu veikalu un nopirku divu veidu turku zirņus - mēģināšu izaudzēt viņus dārzā, lai nav jāpērk un, lai var pašgatavot tonnām falafela. pa ceļam uz staciju, Vērmanītī mani saķēra, ar grāmatām rokās, apkārtklīstošs krišnaīts. noteicu, ka lielo daļu no tām jau lasījusi un gribēju doties tālāk, bet viss beidzās ar visnotaļ patīkamu patērzēšanu, divām jaunām grāmatām, ko droši vien lasīšu drīzumā vadot naktis Stanstedas un Briseles lidostās, pāris smaržnūjiņām un atvadīšanos - "tiekamies Zvērā".

Comments:


brr
[info]brr at 2009-06-10 17:20 (Saite)
Par kasti dzirdētas labas atsauksmes. Kā tur ar cenām?
*
[info]inese_tk at 2009-06-10 17:25 (Saite)
falafel maksā 2.20 Ls un viņš ir nesalīdzināmi garšīgāks par Kebabā Fix dabūnamo. nu labi, par pārējo pildījumu var diskutēt (nu mērcēm un salātiem), bet pats falafels Foodboksā ir daudz garšīgāks un daudz vairāk iekšā.
[info]digna at 2009-06-10 17:33 (Saite)
Liels paldiess par vetārsti, ja nekas nepaliks sliktāk, piektdien braucam ar kaķi pie viņas. :) <3

Un nemaz nemēģini apvainoties par to, ko es tagad rakstu savā cibā, tas nav jāuzver kā pārmetums vai kā kaut kas tamlīdzīgs. Es tak Tevi mīlu, neskatoties ne uz ko.
*
[info]inese_tk at 2009-06-10 17:36 (Saite)
"Un nemaz nemēģini apvainoties par to, ko es tagad rakstu savā cibā, tas nav jāuzver kā pārmetums vai kā kaut kas tamlīdzīgs. Es tak Tevi mīlu, neskatoties ne uz ko." - es nesaprotu, ko Tu ar to domā. vai arī Tu tieši šobrīd raksti postu kurā rakstīts, ka es Tev riebjos?
[info]digna at 2009-06-10 17:44 (Saite)
Es tieši tobrīd rakstīju to, ka mani nogurdina visas šīs "garīgās apsēstības" cibā. :)
*
[info]inese_tk at 2009-06-10 17:49 (Saite)
nu nez, es jau vislaik ik pa laikam kkādas gudrības rakstu un šajā gadījumā šīs vilcienā izlasītās rindas bija kā spēriens pašai pa pakaļu sakarā ar manu uzvedību pēdējās dienās. aizķēra un tāpēc arī ierakstīju sev par biedu un atgādinājumu
Previous Entry  Next Entry