nezkāpēctā

Posted on 2009.04.15 at 00:38
man:: jānomazgā trauki un jāguļ
skan: nekas neskan
Tags: ,
vienmēr, kad man sāk likties, ka kkad drīz nojaukšos pa trepēm - nu regulāri slīdu, klūpu, ķeros, tad to manā vietā netīšām izdara Kārlis (tā jau ir noticis divas reizes).

p.s. vēl šodien bija visu darbinieku sapulce teātrī. Palma solīja vēl normāli samazināt algas, Alvis solīja nevienu neatlaist. manliekas, ka viss būs labi. kautkad. tagad jau ar nav slikti. un bezalgas atvaļinājuma nebūs.

Comments:


neverending
[info]neverending at 2009-04-15 01:35 (Saite)
tak jums bezkrīzes izrādes..

mļa a man bezalga :) čččīīīīkstu!!!!!
marule
[info]marule at 2009-04-15 09:04 (Saite)
vai algu samazināšana attieksies arī "mazajiem, melnajiem", t.i., mums?
*
[info]inese_tk at 2009-04-15 10:44 (Saite)
ai nu kādi tur mazie melnie, tad jau apkopējas ir vairāk mazie melnie. pieļauju, ka viņas saņem apmēram tikpat cik garderobists ar tā pavairāk dežūrām. domāju, ka attieksies - tas būtu jocīgi, ja visiem noņemtu 20-30% algas (varbūt pat 40%), bet garderobistiem nekas nemainītos.
vispār dīvaini, ka neviens no garderobes nebija atnācis uz sapulci, lai gan paziņojums uz sarkana papīra "Visu JRT darbinieku sapulce 14. aprīlī, 12:00, Kamerzālē. Gundega Palma un Alvis Hermanis" karājās pie ziņojumu dēļa.
marule
[info]marule at 2009-04-15 10:54 (Saite)
par citiem nevaru atbildeet, bet man bij' jaabuut citaa darbaa. taa pasha iemesla deelj, ka ar vienu vieniigu garderobista aldzinu diez ko nepietiek.
*
[info]inese_tk at 2009-04-15 13:58 (Saite)
nez, man radies iespaids, ka garderobisti bišķi dzīvo kā strausi, bāžot galvu smiltīs - nu mums jau tā maz, mums jau nav ko atņemt. un vakar vakarā, kad gāju uz teātri pakaļ Kārlim, tad daļa no tur esošajiem garderobistiem savā kārē pēc informācijas par sapulci līdzinājās dzeltenās preses žurnālistiem, prasot vēl baumiņas, sensācijas, pūšot ziloņus no mušām un nemaz nemēģinot apjēgt situācijas nopietnību.
vēl viena lieta, ko sapulcē teica Alvis ir, ka viņš nevēlas, lai teātrī būtu jābarojas no baumām, tāpēc arī ir šāda sapulce, kurā katram ir iespēja uzdot sevi interesējošus jautājumus.
zinu, ka daudziem garderobistiem ir citas darīšanas pa dienu, bet nu neticu, ka vispār neviens nevarēja aiziet. un nu man neviens nepateica, ka tas attiecas arī uz mums liekas absolūti muļķīgi, jo rakstīts bija visu JRT darbinieku sapulce un šajos laikos garderobistiem jau nu vismazāk vajadzētu sevi uzskatīt par kkādu autonomu veidojumu, uz kuru neattiecas tas, kas attiecas uz visiem pārējiem.
lūdzu, neuztver pārāk personīgi un neapvainojies. tās tik tādas manas pārdomas un novērojumi.
marule
[info]marule at 2009-04-15 14:22 (Saite)
oij, es pavisam skaidri apzinos situacijas nopietnibu. un jautajumu uzdevu tikai tapec, ka pirmajaa reizee, kad samazinaaja, mees - garderobisti, tieshaam tikaam atdaliiti no paareejiem kaa autonoms veidojums un mums algu nesamazinaaja. uzskatu, ka ir tikai godiigi ka, ja visiem, tad visiem.
censhos neuztvert paaraak personiigi. ;)
[info]ilzer at 2009-04-15 18:56 (Saite)
Es neesmu par to ļoti interesējusies, bet man ir diezgan liela pārliecība, ka zemāk par minimālo algu neko nevar samazināt. Bet nu varbūt, ka jūsējie ir kaut ko citu izdomājuši attiecībā uz garderobistiem vai arī garderobistiem ir lielāka alga par minimālo?! :)

p.s. Ko nozīmē šitas teikums te apakšā: "Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65."?
*
[info]inese_tk at 2009-04-15 22:12 (Saite)
jā, bet garderobisti jau nesaņem minimālo algu. minimālā alga ir, ja nemaldos, tad 180 Ls. garderobisti strādā gabaldarbu - cikturtielati (laikam 8.80 Ls uz papīra) par dežūru. tāpēc man liekas, ka tas minimums uz viņiem neattiecas.

nu tas par to ip - tā tāda sekjuritij fiška, tip man uzrādās IP adrese, no kuras rakstīts komentārs un tad, cilvēki ar ne tik līkiem pirkstiem, kā man, var bloķēt kkādas konkrētas IP adreses vai izošņāt kas postējis kkādus anonīmos komentārus utt. (tā uzošana nav nemaz tik grūta, es vienreiz šitā gandrīz atkodu vienu stulbu anonīmo komentētāju)
[info]ilzer at 2009-04-17 09:02 (Saite)
Jā, es arī padomāju un sapratu, ka uz garderobistiem varbūt tas arī neattiecas, jo nesanāk jau arī pilna slodze un ir, kā Tu saki, gabaldarbs.

Par to IP adresi man jau tā likās, jo atcerējos, ka Tu toreiz kaut ko stāstīji par tā anonīmā komentētāja meklēšanu. Es tad vairs neko Tev anonīmi nekomentēšu.
Previous Entry  Next Entry