jūnijs

Posted on 2022.06.27 at 20:01
man:: jādara vēl miljons lietas
Tags: ,
rīt agri no rīta lidoju prom. vispār labprāt pārceltu šo ceļojumu uz rudeni vai ziemu. man dārzā ir tik labi. tik skaisti un smaržīgi un mierīgi. man žēl, ka nesatikšu ziedošas vecāsmammas lilijas un nepiesūkšos ar viņu smaržu. domāju varbūt jāpamēģina sagriezt pumpuri un nolikt pagrabā. kādreiz mamma tā darīja, kad veda tirgot uz kapusvētkiem. stāvēja diezgan ilgi. šobrīd zied lielais jasmīns (filadelfs) un meža zemenīšu jasmīns (filadelfs) un pojenes un pagalms smaržo vienkārši grandiozi. ja nebūtu tik daudz odu, es gulētu ārā filadelfos. nupat sākas zemenes, tās ar baigi nedabūšu noēsties. uztraucos vai K tiks galā ar augiem, vai nenokaltēs vai nenoslīcinās vai pamanīs kāda ausis nokāruša auga, trešās dobes tālākajā stūrī, saucienus pēc palīdzības. pēc treniņa ilgi glaudīju zirgam galvu. tikai divas nedēļas, bet es ļoti ilgošos pēc viņa un es zinu, ka viņam arī manis pietrūks. Rikardo arī būs bēdīgs. K visu šo nedēļu strādā Lampā un kaķis dzīvos pa māju pavisam viens. šogad arī drošvien būs maz tēju - gan apjoma, gan daudzveidības ziņā. daudz kas, ko parasti vācu, tik tagad sāk lēnām ziedēt. pēc 2 nedēļām būs jau noziedējis. līdz šim neko daudz neesmu paspējusi ievākt. eh.

taisnā līnijā no Smiltenes līdz Minesotai ir 7201 km.

bet nevar čīkstēt, citādi pierunāšu vēl nepatikšanas. mums ir maz laika Amsterdamas lidostā, lai pārsēstos un ziņo, ka tur streiki un garas rindas un trūkst darbinieku.

Comments:


Inde
[info]auksts_entelekt at 2022-06-27 20:43 (Saite)
Amsterdama šobrīd tiesām ir katastrofa. Mēs, kad ielidojām no USA, divas ar pusi stundas gaidījām uz bagāžu. Trešās stundas sākumā, kad no tablo pazuda info par mūsu reisu un čemodāniem, cilvēki paši sāka organizēties, skraidīt pakaļ lidostas darbiniekiem un tie tad beidzot mums izdalīja lapiņas. Neviens neko nepaskaidroja. Izrādās, bagāža šodien nebūs. Neviens nevarēja pateikt, vai tā nav atlidojusi, vai arī trūkst darbinieku, kuri to var izkraut. Haoss.
*
[info]inese_tk at 2022-06-27 20:54 (Saite)
oh my
austra
[info]au at 2022-06-27 20:47 (Saite)
kā es Tevi saprotu! mums ceļojums sestdien uz divām nedēļām. nu kāpēc ieplānojām šajā laikā? nebūšu atēdusies ogas, nesavākšu liepziedus, kāpēc vispār braukt prom no Latvijas vasarā..

bet ceļojumi arī ir forši, būs labi (saku gan Tev, gan sev)
*
[info]inese_tk at 2022-06-27 20:55 (Saite)
<3
 Stiller Ozean
[info]klusais_okeans at 2022-06-28 01:16 (Saite)
Es jau ilgojas pēc Tavām tējām!
Previous Entry  Next Entry