Comments:
vēl netaisu, bet vakar ilgi brausēju visādas easy vegan kimchi receptes. pasūtīju šeit https://www.fermentista.eu/veikals/cate gory/kimci/ 2 gab puskilo paciņas pa 7 eur gabalā un noriju nenormālā ātrumā - salikās, ka, ja man tā gribas viņu rīt, tad jātaisa pašai, citādi bankrotēšu. šobrīd esmu saņemšanās fāzē.
Dimdiņu kimči asuma ziņā varu ieēst, bet tur visi dārzeņi tādi šļaugani - tai Fermentistai ir tādi freš un kraukšķīgi un debešķīgi. pierijoties liekas, ka vēderā spīd gaisma (pozitīvā nozīmē).
Dimdiņu kimči asuma ziņā varu ieēst, bet tur visi dārzeņi tādi šļaugani - tai Fermentistai ir tādi freš un kraukšķīgi un debešķīgi. pierijoties liekas, ka vēderā spīd gaisma (pozitīvā nozīmē).
pirmā Dimdiņu kimčī kārba no Rimi man likās tā drusku aizdomīga, jocīgi ož un ass un kas tas vispār tāds ir, bet nopirku vēl vienu un tad kaut kā aizgāju pilnīgā un nepārtrauktā kimčī kārē. tad pasūtīju šeit - https://www.fermentista.eu/veikals/cate gory/kimci/ un šie ir miljons reizes garšīgāki.
tā kā pašreizējā kimčī kāres fāzē ir lielas iespējas bankrotēt, pērkot un patērējot milzīgus apjomus, tad šobrīd briestu un saņemos pamēģināt pati.
tā kā pašreizējā kimčī kāres fāzē ir lielas iespējas bankrotēt, pērkot un patērējot milzīgus apjomus, tad šobrīd briestu un saņemos pamēģināt pati.
Nu jā, tā kā es neesmu ēdusi īstos korejiešu kimči, man visu ko var iebarot kā kimči. :D
Es jau nezinu, kā šiem īsti jāgaršo, bet kaut kas tur ir ar tiem Dimdiņiem, tādas love-hate attiecības un atkarības. :) Būs jāpamēģina fermentistas.
Interesanti, ka Mārtiņš Rītiņš bija šos Dimdiņkimči novērtējis kā labus. Atradu i-netā relīzi par ražošanas uzsākšanu.
Baidos pati taisīt, jo lasīju, ka smirdēs un var uzsprāgt. Būtu kāds šķūnītis, varētu eksperimentēt, bet dzīvoklītī tā kā bail. :D
Es jau nezinu, kā šiem īsti jāgaršo, bet kaut kas tur ir ar tiem Dimdiņiem, tādas love-hate attiecības un atkarības. :) Būs jāpamēģina fermentistas.
Interesanti, ka Mārtiņš Rītiņš bija šos Dimdiņkimči novērtējis kā labus. Atradu i-netā relīzi par ražošanas uzsākšanu.
Baidos pati taisīt, jo lasīju, ka smirdēs un var uzsprāgt. Būtu kāds šķūnītis, varētu eksperimentēt, bet dzīvoklītī tā kā bail. :D
es saņēmos un nolēmu pamēģināt. tūlīt kraušu burkā. izvēlējos šo recepti, https://simple-veganista.com/kimchi/ jo likās diezgan vienkārša un muļķudroša. no tās sprāgšanas un smirdēšanas man arī bail, bet tas laikam vairāk aktuāli nopietniem fermentētājiem, kas tura vairākas nedēļas un svēti turas pie pārliecības, ka vākus nevar virināt un visam co2 kas uzkrājas ir jāsasūcas atpakaļ dārzeņos. es domāju mēģināt paturēt pāris dienas, katru dienu atgaisojot un pagaršojot - kazi manai patikšanai jau pietiek turēt - ļaušos iesācēja piesardzībai un cerēšu, ka sanāks kaut kas ne tikai ēdams, bet arī garšīgs :D