Posted by [info]bozena on 2021.01.24 at 21:33
Nu jā, tā kā es neesmu ēdusi īstos korejiešu kimči, man visu ko var iebarot kā kimči. :D
Es jau nezinu, kā šiem īsti jāgaršo, bet kaut kas tur ir ar tiem Dimdiņiem, tādas love-hate attiecības un atkarības. :) Būs jāpamēģina fermentistas.
Interesanti, ka Mārtiņš Rītiņš bija šos Dimdiņkimči novērtējis kā labus. Atradu i-netā relīzi par ražošanas uzsākšanu.
Baidos pati taisīt, jo lasīju, ka smirdēs un var uzsprāgt. Būtu kāds šķūnītis, varētu eksperimentēt, bet dzīvoklītī tā kā bail. :D

Reply to this comment:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.