incha ([info]incha) rakstīja,
@ 2004-11-25 15:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
un vēl...
man riebjas, ka man nekad nav gana. k;apēc es nevaru atrast laimi lietās, kurās man likās ka atradīšu. kāpēc es kautko gribu, bet kad to dabūju, tas mani nedara laimigāku. Piemēram vēl pirms mēnešiem 4 es domāju - vot ja man būtu tik un tik naudas mēnesī, es būtu tik laimīga, es pirktu kaudzēm šmotku, kosmētiku, bez sirdzapziņas pārmetumiem izklaidētos utt. Un lūk man ir tā summa, ko es gribēju prim 4 mēn., bet es no tā visa laimīgāka neķluvu un otrkārt man tas liekas par maz. un vakar saņēmu algas pielikumu, bet mani tas nez kādēļ tik ļoti neiepriecināja kā biju iedomājusies pirms tam, tas man liekas tik un tā par maz. Un tā ir ne tikai ar naudu.
Tā ir, kad citiem laikam ir iekšā priec;aties par to kas ir, bet citiem tikai gausties un kaprizēt. man tā arī pirms dažām dienām, kad pastās'tiju savu šausmīgo stāstu par pre'mijām, pateica mamma - zini, tev nekad nebūs labi, jo tev visu laiku patīk čīkstēt un būt par kautko neapmierinātai. un pat ja viss ir labi, tu atradīsi kaukto sliktu. ........///Mani tas izbesīja bez šaubām, bet viņai laikam ir taisnība. Un mani tas vēl vairāk besīiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]incha
2004-11-26 09:36 (saite)
Atzīstu, ka naudai manā dzīvē ir liela nozīme un ka nauda manuprāt ir svarīgs ar dzīvi apmierinātības nosacījums, jo nauda var visu, gandrīz. Ak, Dievs, da kas tu esi ja tev nav naudas, tu nevari atļauties ne tikai ko lieku, bet pat nepieciešamu. man pat bail iedomāties, kā dzīvo tie, kam ir minimāli līdzekļi, kas tā par dzīvi! Nezinu, kā iespējams mūsu laikā nepievērst pārāk lielu uzmanību naudai......

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mia
2004-11-26 13:19 (saite)
nu bet, protams, ka naudai ir liela noziime, bet te sanaak taa, ka tas arii ir viss, kam ir noziime?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]incha
2004-11-26 14:38 (saite)
bez šaubām, nozīme ir arī citām lietām!!! un ja manā dzīvē nebūtu to citu lietu, es tikai naudas dēļ negribētu dzīvot. tāpat es justos nožēlojami, ja man bez citām vērtībām, nebūtu naudas. Nauda ir viena no svarīgām dzīves lietām, un tādas lietas ir vairākas, piemēram, mīlestība, ģimene, draudzība utt., kas man patiešam nozīmē daudz!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mia
2004-11-26 18:20 (saite)
eh, nu es vienk gribeeju pateikt, ka lietaas nekad to laimi neatradiisi. Vabuut tikai iislaiciigi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?