incha ([info]incha) rakstīja,
@ 2004-10-25 10:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ja kaads zinnatu kā es tagad jūtos....nē, nu kāda jēga tā runāt vai nerunāt, protams ka ir cilvēki kam ir vēl sliktāk un pašai ir bijušas situācijas, kas sāpējušas'krietni vairāk, bet ziniet, katru reizi tas sāp citādi un tajā brīdī visasāk, un iepreikšējā pieredze deiz ko nelīdz.
Man ir slikti.............................godīgi sakot men neko negribas.... tas bija pe'dējasi piliens...pēdējās 2 nedēļās man viss gāžas virsū, un man vairs nav spēka būt stiprai...............jā, es baidos izteikt šos vārdus, bet godīgi, man nemaz negribas tā īsti dzīvot...labi, ka es vakar nesadarīju muļķības. Es zinu ka tā nedrīkst, bet nevaru atrast atbalstu sevī....man ir ļōti grūti no visām pus'm...un es ienīstu sevi par savām naivajām kļūdām!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NU kā tā var!!!! Kad es reiz kļūšu pieaugusi!!!!!!!!!!!! Nevar uzķērties tā uz katra bruņču mednieka!!!! Jāprot to noteikt...Un nedrīkst tā uzvesties kā es uzvedos laikam...un nedrīkst neko uztvert nopietni, līdz tas nekļūst acīmredzami nopietni...........man ir riebums pret visu...un visvairāk pret vīriešiem..... man draudzene vakar saka - nu viņš taču ir tipisks babņiks!! Ak, Dievs, kā tad es to varēju zināt, ja nepazinu viņu tik labi!!!!Viņš ir tak ir skaists, viņa saka, un to veiksmīgi izmanto! Jā, ko nu te jau, par vēlu spriest, rezultāts ir tāds kāds tas ir:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
nezinu kāpēc tieši viņš man tā iekrita prātā. Nē, es ar viņu negulēju, bet nu skūpstījusies utt esmu ar daudziem!!! Un kāpēc tad es to aizmirsu un man nebija nekā, bet šoreiz kautkā ļoti sāp........................Laikam tā ir mačība viena liela!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]incha
2004-10-27 10:49 (saite)
Jā, ar prātu es saprotu, ka tas viss pāries ar laiku, bet... Paldies par mierinājumu,mani tas tiešām mierina:)ir laikam slikti vēlēt citam ko sliktu...es arī negribu to, bet gribas kautkā lai katrs kas tev dzīvē nodara sāpes reiz pats sajūt tās pašas sāpes, jo tikai tad šis cilvēks sapratīs, ko ir nodarījis citam, lai gan tik un tā jau par vēlu...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bohemia
2004-10-27 12:57 (saite)
nedari citam to, ko neveelies sev...

bet...

patiesiibaa jau citam veeleet ko sliktu ir tikai normaali. neesam paarcilveeki. ja viens man iespljaavis sirdii, tad es spljaushu pretii. normaals pashaizsardziibas mehaanisms.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]incha
2004-10-27 15:42 (saite)
Īstenībā, es pat neko nedarīšu, un reāli šajā un daudzās situācijās es pat neko nevaru citam izdarīt. Neiešu es taču viņu nogalināt vai māju spridzināt, bet izraisīt viņam tādu pašu morāli sāpīgu situāciju nav iespējams. To var tikai dzīve. Un atzīšu, ka uzzinot kaut kad ( ja es uzzināšu), ka viņam ļoti sāp, jo viņu piemēram pametusi vai atšuvusi kautkāda beibe, es priecātos un domātu - nu, re, tagad tu zināsi kā tas ir. ...Bet...varbūt tas ir tikai pagaidām, kamēr aizvainojums ir dzīvs, bet pēc tam būs pofig.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bohemia
2004-10-27 15:43 (saite)
varbuut..
ja juura mana
varbuut..
nav veel man gana
;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?