inca ([info]incagirl) rakstīja,
@ 2004-10-20 21:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vācu valoda
Riebjas. Ielikt man 7 un citai 8 par atrunātu grāmatas gabalu ar spēcīgu angļu akcentu. Nekas, vismaz man ir apziņa, ka es varu daudz vairāk un labāk, tikai, redziet, uz vēdera gan nevaru pielīst.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]incagirl
2004-10-20 22:45 (saite)
Aha, nu dēļ tām privātstundām jau es arī šitā daru, jo es to varu, citādi jau arī droši vien ka pazemīgi kaltu kā citi ;D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]muchacho
2004-10-20 22:49 (saite)
Principā es gaidu tādu riktīgi izdevīgu brīdi, lai uzbrauktu skolotājai viņas kļūdu dēļ ;) Nu kādu tādu riktīgi pazemojošu un sarkastisku piebildi izteikt ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]incagirl
2004-10-20 22:53 (saite)
Gygygy, gan jau, ehh kur vēl lielāku prieku kā iedzīt skoltāju stūrī,īpaši jau tos eksemplārus, kas sevi tur Dieva vietā ;D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]muchacho
2004-10-20 23:04 (saite)
nu stūrī iedzīt ir grūti, jo ir bijis vienreiz tāds gadījums, ka skolotāja kļūdās jau kādu piekto reizi, apgalvo nepareizo un tad atskan stulbi, stulbi smiekli un frāze: "Kas ar mani šodien ir?" .. tā vien gribējās piebilst - "Vecums nenāk viens ..." ;)))

šodien algebrā, kad skolotāja zīmēja rinķi, bet nu pēc viņas domām nesanāca pārāk precīzi (man likās, ka ir ok), viņa to nodzēsa un es pateicu: "Jūs gan esat paškritiska pret sevi ..." - par laimi šī frāze neaizgāja tālāk par blakus solu ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?