inca ([info]incagirl) rakstīja,
@ 2004-10-20 21:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vācu valoda
Riebjas. Ielikt man 7 un citai 8 par atrunātu grāmatas gabalu ar spēcīgu angļu akcentu. Nekas, vismaz man ir apziņa, ka es varu daudz vairāk un labāk, tikai, redziet, uz vēdera gan nevaru pielīst.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]muchacho
2004-10-20 22:42 (saite)
Turēties pretī visvieglāk var tad, kad esi spēcīgs tajā priekšmetā. Arī algebras kontroldarbā es vienreiz uzdevumu atrisināju savādāk, pēc cita principa, kuru, man liekas, ka skolotāja nesaprata. Bet tomēr ieskaitīja un ielika 10 ;)

Bet nu cīnes ar savu vācu valodas skolotāju - novēlu tev veiksmi, tomēr galvenais būs prasmes ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]incagirl
2004-10-20 22:45 (saite)
Aha, nu dēļ tām privātstundām jau es arī šitā daru, jo es to varu, citādi jau arī droši vien ka pazemīgi kaltu kā citi ;D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]muchacho
2004-10-20 22:49 (saite)
Principā es gaidu tādu riktīgi izdevīgu brīdi, lai uzbrauktu skolotājai viņas kļūdu dēļ ;) Nu kādu tādu riktīgi pazemojošu un sarkastisku piebildi izteikt ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]incagirl
2004-10-20 22:53 (saite)
Gygygy, gan jau, ehh kur vēl lielāku prieku kā iedzīt skoltāju stūrī,īpaši jau tos eksemplārus, kas sevi tur Dieva vietā ;D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]muchacho
2004-10-20 23:04 (saite)
nu stūrī iedzīt ir grūti, jo ir bijis vienreiz tāds gadījums, ka skolotāja kļūdās jau kādu piekto reizi, apgalvo nepareizo un tad atskan stulbi, stulbi smiekli un frāze: "Kas ar mani šodien ir?" .. tā vien gribējās piebilst - "Vecums nenāk viens ..." ;)))

šodien algebrā, kad skolotāja zīmēja rinķi, bet nu pēc viņas domām nesanāca pārāk precīzi (man likās, ka ir ok), viņa to nodzēsa un es pateicu: "Jūs gan esat paškritiska pret sevi ..." - par laimi šī frāze neaizgāja tālāk par blakus solu ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?