inca ([info]incagirl) rakstīja,
@ 2006-01-19 21:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mmm, sakārojās karstu pienu ar medu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lusija
2006-01-20 23:54 (saite)
Man vēljoprojām garšo mannā. Pienu vienu laiku dzēru, tad atkal negaršoja, taču tagad atkal esmu pasākusi dzert. Medu kā nesāku ēst, tā arī nesāku.
Agrāk nelietoju majonēzi un sinepes. Tagad gan. Gunārs samācīja :P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]incagirl
2006-01-21 00:02 (saite)
Viņš arī no tiem, kas ar majonēzi pat zeķi noēstu? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lusija
2006-01-21 00:05 (saite)
domāju, ka tik traki nav. Bet gan gaļu, gan olas, gan makaronus, gan kartupeļus viņš ēd ar majonēzi. Un tad vēl pie gaļas klāt arī sinepes...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]incagirl
2006-01-21 00:15 (saite)
Hehh, es atkal visur sinepes varētu likt klāt. Krievu sinepes varbūt ne, bet Dijon Mustard pat vienas pašas pie galīga tukšuma lesskapī ir ēstas :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lusija
2006-01-21 00:18 (saite)
Mans tēvs, kā jau no Latgales nācis, mīl tās "Krievu sinepes" dikti. Sinepes ēdu tikai Merķeļos. Nu, un ja gadās kādreiz kādas citas vieglākas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]incagirl
2006-01-21 00:22 (saite)
Spilvai ekvivalents Dijon varētu būt Franču sinepes. Atceros, ka Jens pieradis pie ārzemju maigajām, riktīgi apsmērēja cīsiņu ar Krievu sinepēm un tad bija aaaaaaaaa :PPP

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lusija
2006-01-21 00:28 (saite)
Jā, varu iedomāties. Tāds pats variants - ja pierasts pie saldā kečupa, bet māte reiz aiz pārksatīšanās nopērku riktīgu ASO, un es tāpat aiz pārskatīšanās to ASO riktīgi gaļai virsū... Bet kečups man tik un tā labāk saldais :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?