inca ([info]incagirl) rakstīja,
@ 2006-01-19 21:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mmm, sakārojās karstu pienu ar medu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]incagirl
2006-01-21 00:15 (saite)
Hehh, es atkal visur sinepes varētu likt klāt. Krievu sinepes varbūt ne, bet Dijon Mustard pat vienas pašas pie galīga tukšuma lesskapī ir ēstas :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lusija
2006-01-21 00:18 (saite)
Mans tēvs, kā jau no Latgales nācis, mīl tās "Krievu sinepes" dikti. Sinepes ēdu tikai Merķeļos. Nu, un ja gadās kādreiz kādas citas vieglākas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]incagirl
2006-01-21 00:22 (saite)
Spilvai ekvivalents Dijon varētu būt Franču sinepes. Atceros, ka Jens pieradis pie ārzemju maigajām, riktīgi apsmērēja cīsiņu ar Krievu sinepēm un tad bija aaaaaaaaa :PPP

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lusija
2006-01-21 00:28 (saite)
Jā, varu iedomāties. Tāds pats variants - ja pierasts pie saldā kečupa, bet māte reiz aiz pārksatīšanās nopērku riktīgu ASO, un es tāpat aiz pārskatīšanās to ASO riktīgi gaļai virsū... Bet kečups man tik un tā labāk saldais :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?