inca ([info]incagirl) rakstīja,
@ 2004-01-19 16:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:De/Vision - The Day's not Done

Ielūgums

Hehh, šodien saņēmu ielūgumu ar tekstu: Atpūtas pēcpusdiena skolniekiem ar labām un teicamām sekmēm; ielūdz skolēnu pašpārvalde, ģimnāzijas administrācija.

Vienmēr ir riebušās šādas sanākšanas



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]incagirl
2004-01-25 00:23 (saite)
Atceros, atceros, kādu smieklu jūru izsauca tā zīmīte. Es jau tā arī neaizgāju, Naška un Anita noteikti bija, gan jau izstāstīs, kas tur labs notikās.
"Gudrajos" laikam gan tev vairāk netikt - pārāk daudz esi ielaidis un gribas arī tev pietrūkst matemātikā, piemeram, bet iedzimtā gudrība tev ir, kā tu pats jau zini.
Nu jā un vispār nav svarīgi, lai visur būtu virs 7, jo tas neko nedod, bet dzīve nemaz nav grūtāka, vismaz man noteikti ne, ja nu vienīgi tas, ka no manis gaida daudz un reizēm tāpēc uznāk "melnie". Iespējams, tiem, kam tas nenāk pats no sevis, toč nav tik viegli. Piemēram, brālēni bija šokā, kad es pateicu, ka gandrīz nekad nemācos. Robītis pat saskuma, ka šis vismaz stundu mācās, a rezultāts ne tuvu nav tik labs, kamēr es te ap kompi niekojos un nemācos ;))))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Hih ak braaleeni
(Anonīms)
2004-01-25 11:28 (saite)
NJaa braaleeni ir taadi es jau ar nemaacos kaa vajag (betn u baa kaa lai saak maaciities) seezhu pie pc knibinos bet ito videejaa labaaka kaa robiiti LOL me par shito iereeca...Bet tas taa See ya

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?