inca ([info]incagirl) rakstīja,
@ 2004-01-19 16:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:De/Vision - The Day's not Done

Ielūgums

Hehh, šodien saņēmu ielūgumu ar tekstu: Atpūtas pēcpusdiena skolniekiem ar labām un teicamām sekmēm; ielūdz skolēnu pašpārvalde, ģimnāzijas administrācija.

Vienmēr ir riebušās šādas sanākšanas



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]muchacho
2004-01-19 17:21 (saite)
hahaha :) Labais :) Atpūtas pēcpusdiena :) psc :) nez ko tur dara - pārspriež intelektuālas lietas par politiku, ekonomiku utt.? :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]incagirl
2004-01-19 18:03 (saite)
Geee būtu jau labi, ja pārspriestu intelektuālas lietas, bet baidos, ka labākajā gaījumā neko dziļāku par matemātikas olimpiādes uzd. apspriešanu tur nedzirdēt.
Visticamāk viss sāksies un beigsies ar vadības uzrunu tēmā-kāds mums prieks redzēt skolas gaišākos prātus vienkopus, kam seko spēlītes un "neliela pacienāšanās"....baaa, jautri, ne? ;))))))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]muchacho
2004-01-19 19:20 (saite)
muahahahahahahahahaha :)) Labais :) Gandrīz nokritu no krēsla no smiekliem :) Nezināju, ka tāda tumsonība vēl kaut kur pastāv :) Nu I guess pastāv :) muahahaha - gaišākie prāti jau nenozīmē tie, kas spējīgi atrisināt visus matemātikas olimpiādes uzdevumus :) Bet kāda tam starpība :) muahahah :) Bet labs :))) konkrēts sviests notiek :) Pat mums šādā veidā gaišākie prāti netiek izcelti :) psc :) labais :) *lol*

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]incagirl
2004-01-19 19:37 (saite)
Heeh, man arī smiekli nāca un maniem klasesbiedriem vēl vairāk:), šie jau man piesolīja, ka man ur kefīru un cepumus dos:PPP
Nu jā gaišākie prāti ir ne tikai spējīgie matemātikā, bet nu anyway domu uztvēri :))
Ehhh, bet zini ar šitādu sviestu viss nebeidzas, piemēram, Ziemassvētkos skolas 70to gadu balli izbojāja Salavecis ar dāvanu maisu, kur izdalīja dāvanas īpaši centīgajiem(lasi-teicamniekiem utt.)....mjaa un on top of that manu konfekšmaisu pirmo izvilka bl :))
Nu vot tā, tīri tā neko man te ietas ;)))))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]muchacho
2004-01-19 22:53 (saite)
muahahahah *ROFLMAOLMAOLMAOLMAO* kefīrs :) Labs :) PSC! :) muahahahahahahaha ...

Man tāds jautājums radās - Kurā skolā tu īsti mācies?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]incagirl
2004-01-19 23:05 (saite)
Prieks, ka citiem arī tikpat jautri kā man, galu galā smiekli paildzinot dzīves garumu un laikam C vitamīns tiripiri :)
Eh, mācos es Valkas ģimnāzijā [deru, ka par šitādu iestādi nebūsi dzirdējis;)], neenu skola jau jauka, bet nu jā, šitās godināšanas ir "mazliet" pārspīlētas imho :DDDD, moš sportā ielaist tomēr 6nieku, lai nebūtu jāsaņem ielūgums maija beigās uz izbraucienu pie dabas krūts vissekmīgākajiem ...;))))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2004-01-24 13:41 (saite)
Hehe shie pasaakumi kaa man vinji kretinee vienu gadu vareeju braukt izgnoreeju laikam jau man vairs gudrajos netikt, nevajag ar tur dziive gruutaaka... galvenais saglabaat cilveeciigumu....Tomeer kad redzeeju to zimiiti tavu recaam..Atceries?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]incagirl
2004-01-25 00:23 (saite)
Atceros, atceros, kādu smieklu jūru izsauca tā zīmīte. Es jau tā arī neaizgāju, Naška un Anita noteikti bija, gan jau izstāstīs, kas tur labs notikās.
"Gudrajos" laikam gan tev vairāk netikt - pārāk daudz esi ielaidis un gribas arī tev pietrūkst matemātikā, piemeram, bet iedzimtā gudrība tev ir, kā tu pats jau zini.
Nu jā un vispār nav svarīgi, lai visur būtu virs 7, jo tas neko nedod, bet dzīve nemaz nav grūtāka, vismaz man noteikti ne, ja nu vienīgi tas, ka no manis gaida daudz un reizēm tāpēc uznāk "melnie". Iespējams, tiem, kam tas nenāk pats no sevis, toč nav tik viegli. Piemēram, brālēni bija šokā, kad es pateicu, ka gandrīz nekad nemācos. Robītis pat saskuma, ka šis vismaz stundu mācās, a rezultāts ne tuvu nav tik labs, kamēr es te ap kompi niekojos un nemācos ;))))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Hih ak braaleeni
(Anonīms)
2004-01-25 11:28 (saite)
NJaa braaleeni ir taadi es jau ar nemaacos kaa vajag (betn u baa kaa lai saak maaciities) seezhu pie pc knibinos bet ito videejaa labaaka kaa robiiti LOL me par shito iereeca...Bet tas taa See ya

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?