Karstā latviete [userpic]

negativus

July 15th, 2010 (04:22 pm)
Tags: , , ,

tiešām tracina pēdējā laika fleims šeit, cibā, ko varētu konspektēt šādi: 'ko jūs visi redzat tanī Positivus, kāpēc jūs uz to braucat, man vispār nepatīk mūzikas festivāli, nu labi, neesmu nekad arī bijis, jo tas taču ir debili'.

un tam nav PILNĪGI nekāda sakara ar to, ka man pašai vasaras festivāli pa lielam patīk; drīzāk ar to, ka es cenšos nepamanīt mūsu vietējo provinciālismu un - daudzās jomās - atpalicību no Rietumu pasaules; bet te nu man to baksta acī ar strupu, paštaisnu pirkstu.

un šķita jau, ka netīņiem vajadzētu būt skaidram, ka protests pret jebko, kas ieguvis plašāku publikas interesi, automātiski nenozīmē to, ka pats esi neatkarīgi domājoša un 'alternatīva' personība. te nu ir. 'stilīgā' nācijas daļa apstājusies četrpadsmitgadniecībā.

Comments

Posted by: ([info])
Posted at: July 15th, 2010, 04:58 pm

ghhhhhh :)
(pie sevis trinu antidziesmvētku dūcīti un ķiķinu)

aber šogad jā, nebijis tur mets belamijs, kas imho ir skaistākais vīrietis, ko zeme nes, ta diez vai arī blakusapstākļi un brašais draugu bars pielauztu mani turp doties. man tīri subjektīvi nesaistošs lainaps.

Posted by: Karstā latviete ([info]implozija)
Posted at: July 15th, 2010, 05:34 pm

runa nav par to. mani arī nesaista šīgada lainaps, ieskaitot Metjū, un tas ir vienkārši gaumes jautājums. kam nepatīk, lai nebrauc, un viss.

runa ir par to, ka ir indivīdi, kas iedomājušies sevi par Veselā Saprāta Kareivjiem un cenšas apkarot festivālu kultūru kā tādu, vienkārši tādēļ, ka šāds fenomens nav pašiem pazīstams, paši nav bijuši nekur ārpusē. šis te _aklais_ opozicionārisms un reakcionārisms ir tas, kāpēc, manuprāt, pie mums ir grūti darīt lielas lietas, un šis 'inteliģences' hajs ap Positivusu ir tikai viena no izpausmēm. esmu dusmīga.

Posted by: ([info])
Posted at: July 15th, 2010, 05:56 pm

Posted by: aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze)
Posted at: July 15th, 2010, 07:09 pm

man liekas, drošviet tāpēc, ka lielai daļai vienkārši ir skaudība, bet tai pašā laikā atzīt, ka man skauž, ka tu vai citi varat braukt uz positivus'u, bet es nē, ir for sissies, tāpēc es pateikšu, ka tas vienkārši nav stilīgi un festivāli ir soooo yesterday.
es, piem., šogad nebraucu, jo jātaupa naudiņa un doma par iespēju pavadīt vairākas dienas divās pļavās ar miljoniem citu cilvēku mani šausmina un uzdzen šermuļus. it sevišķi vēl šādā karstumā. uz kaut kādu glastonberiju gan es gribētu aizbraukt, lai gan tur es noteikti nomirtu.

Posted by: Karstā latviete ([info]implozija)
Posted at: July 15th, 2010, 08:42 pm

domāju, ka skaudība varētu būt izskaidrojums tad, ja cilvēks iepriekšējos gadus ir braucis, ir paticis, bet šogad nevar atļauties, ta' nu tagad nodirsīs, lai pats justos labāk. bet nē, nostāja ir 'nekad neesmu bijis uz tāda veida pasākumiem, kāpēc tāda huiņa jārīko, visi - idijõti'.

skaidrs, nu - tā vasaras mjūzikfestivālu tradīcija pie mums nav bijusi diez ko attīstīta (būsim godīgi, visādi Sinepes un medus var palikt nepamanīti), un kad nu beidzot ir kāds mūzikas festivāls, kas ir pārlieku vērienīgs, lai tam nepievērstu uzmanību, tad nu seko reakcija a la 'tātā, kas tad te pa kakšiem mūsu dārziņā' un mēģinājumi automātiski nostāties PRET. baigais provinciālisms tanī visā.