būs savādāk ([info]illegal) rakstīja,
@ 2004-12-20 16:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
klusais ziemsvētku laiks

Reiz dziivoja kaads vidusskolnieks, kursh nesen bija dabuujis autovadiitaaja tiesiibas. Taa kaa liidz Ziemassveetkiem bija atlikushi vairs tikai paaris meeneshi, vinjsh noleema savam teevam pajautaat, vai nepastaav kaada iespeejamiiba, ka shajos Ziemassveetkos vinjsh vareetu tikt pats pie savas mashiinas. "Labi," teica teevs - "Es saciishu, kas tev jaadara: maacies taa, lai lieciibaa neviena atziime nebuutu zemaaka par 8, studee Biibeli katru dienu, un nogriez beidzot savus garos matus. Tad es tavu luugumu nopietni apsveershu."
Pagaaja divi meeneshi un deels no jauna griezaas pie teeva ar sho pashu jautaajumu. Teevs saciija: "Mani ljoti iepriecina un paarsteidz tavas sekmes skolaa, arii Biibeli tu esi studeejis ljoti ciitiigi. Tomeer esmu pagalam sashutis par to, ka joprojaam neesi apgriezis matus."
Deels bija aspraatiigs puisis un nekad nepalika atbildi paraadaa. "Paskat, teet, visaas Biibeles studiju graamataas, kur vien atteelots Jeezus, Jaanis Kristiitaajs, Mozus vai Samsons, var redzeet, ka vinjiem bijushi gari mati!"
"Deels, to es zinu, bet vai esi ieveerojis, ka vinji visur gaaja kaajaam?"
(c)Mateja info


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ess
2004-12-20 18:06 (saite)
nja... bet mashiina bez benziina jau arii nekur taalu neaizbraktu :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]punker
2004-12-20 18:25 (saite)
Aycinu šos Ziemassvētkus sgaidīt un pavdīt kopā ar manu radu un draugu apvienību no Getliņu kūltūrasnama. Būs jauka pasēdēšana pie jauki rotātā plastalīnkoka (kas gan var buut jaukāks par lietotu tamponu, pakešu rotājumiem un, protams, pašā galā Godfrīda Žiravļavska momoriālais caurais prezervatīvs)

Par ēdienu rūpēsies mūsu ilgadējais sponsors Latvijas abortu augļu desu kombināts "Vientuļā TrĪINE", kā arī varēsiet nomalkot mūsu šī gada ģenerālsponsora Tenax jauno dzērienu "Grils" ( “Grils” ir tīrs, vairākkārtējas destilācijas rezultātā iegūti alifātiskie ogļūdeņraži ar augstu toksiskumu. Tas ir bezkrāsains, dzidrs šķīdums, praktiski bez smaržas - dzeriet Grilu un juus nedabūsiet vēdertīfu), kā arī jau izsenis labi zināmos atspirdzinošos dzērirnus “Kurmis”, “Citruss” un “Ābols”

Par jautrību rūpēsies radošā apvienība "Kurlmēmais aklo snows", iesim jautrās rotaļās, būs arī nēģeru ugunskurs sportiskākiem dalībniekiem notiks sacensības zemledus tamborēšnā un žīdu šaušnas sacensības mūsu pasākuma kreivvalodīgajiem apmeklētājiem tiks organizēts mīnu lauks “приколнии фейерверк” un protams tieši pirms pusnakts tradicionālā modes parāde "Anālā Lāsteka"

Par muzikālo noformējumu rūpēsies Latviešu tautas seno zofīlu ansamblis "Kaķim zem astes" - interesenti varēs apgūt senā latviešu instrumenta Kaķis spēli un pieteikties anālo dūdu klubā "Pipļuks", kā īpašais viesis uztāsies Latvijā jau tik pazīstamā ksilafona virtuzaure Ludmilla Sņežova (gan jau kāds no jums ir pabijis viņas brīvdabas koncertos rīgā pie katedrāles un tagad pie unversālveikala "Bērnu pasaule") un protams vakara noslēgumā pie mums ieradīsies St. Jeroslavs Ždopņiks ar saviem palīgiem sniegbaltīti Annu Seili un rūķīti Kikī (Kristiānu Lībani)

Nokļūt līdz Getliņu centrālparkam varēs ar speciāli organizētām Hoetika limuzīniem un kuru pienākšanas un atiešanas laikus sīkāk var uzzināt šeit

Ģimenēm ar zīdaiņiem (bērniem līdz 3gadu vecumam) atlaides Visi būsiet mīļi gaidīti

ar necieņu mauka un sadists Cikuzītis Ernests

P.S. un tiem Aptaurētajiem svecīšu sūkātājiem kas pie ši raksta ir nokļuvuši netīšām ( tā jau viņi vienmēr saka) nospiežot iekš baznica.lv ievietoto Moralpain.bad.lv apmaksāto rekāmas baneri un grib man sejaa pļūtīt, ka ziemassvētki ir garīgi un ģimenes svetki un nav domāti āišķīgiem Balagāniem. Es jums saku - Tukša pimpja bakstīšna!Kad piedzima tas visvarenais Jēzus kristus tad tak arī šaskrēja vietējie aunu daiktu sūkātāji un Pedofīlu apvienība "Austrumu gudrie " un taisīja jandāliņu uz nebēdu, stātot ka Jāzeps tovakar esot pārlietojies kokaīnu un devies pie sava dēla īstā tēva izskaidrot attiecības tā teikt aci pret aci!

Pārējiem sīkpiržiem iesaku atcerēties sentēvu tradīcijas!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ess
2004-12-20 18:28 (saite)
:DDDDD z-sveetki getlinjos - vareetu buut jautri :DDD

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]punker
2004-12-20 18:29 (saite)
nu protams ka jautri :)) ko tu vel gribeji :)) turr ir viss labakk..:DDD

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ess
2004-12-20 18:36 (saite)
neesmu bijusi, taapeec nezinu gan :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]viux
2004-12-20 20:19 (saite)
es jau šo joku zināju.. :P

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?