ikea_literators ([info]ikea_literators) rakstīja,
@ 2007-09-17 12:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry


caurums vējā iekarināts mēlē, lai dod labu skaņu un lai nemēdās, jo galva, kad attaust, tad rodas sajūta un godam paredzēts galgamešs tad rod sakarības savās armijās un sūta dēlu patupēt uz celma miermīlīā pulp fictio mežā, lai ar pirmo tramvaju jau dotos uz portugāli un gaidītu tur jampadraci, kura vectēvs ukrainā mira divas reizes katrā pasaules karā un vai tiešām klaipēda bija tik ļoti iesaistīta, ka gadskārtējā laimes sajūta mani nepanāca ir to vēlējušies un gaida locīšanās mākslu | kungs kungs pagaidiet, tagad atveriet žalūziku kā plakstiņu divos vakarā un kad diena vēl nav aizgājusi, atraidiet piedāvājumu priecāties un gaisma atradīs savus baušļus pasētos un gaismā radīsies vārīgas vietas, bet no izpildkomitejas es atvadījos ar plakātiem un vairs nekad nebūšu tik izpūris, jo par imidžu un par sētas vladu ir jārūpējas ar kalnciema ielas telefona stabu, kas dzemdē un kas roka kabeli, es iztinos pa šoseju pa labi un ar labu gribu pa kreisi un paceļu roku, skolotāj izsauciet mani


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]virginia_rabbit
2007-09-17 12:40 (saite)
man ir neērti, bet liekas es nedrīkstu slēpt, kā līdz šim neko neesmu, neizlikties, ka zemēm piekaisiita ljodziiga griida nav patiesiiba un kauns par dreboshu sveshu lampu, kas apziimeeta ar gošu 13 gadu vecumā, kad tikko parādījās silueti, ar manas pašas roku. man liekas ar kreiso. jo es tolaik domāju, ka neesmu laba, bet tagad mēģinu uzsvērt savu normālību, pat ja arī pašai kas rādas kā nācis no svešurienes. un ka man glabājas kasetes ierakstītas no radio ar timuru un viņa komandu - viss tas, ko parasti nerāda citiem, bet es gribu to visu parādīt tev.
tāpēc tagad mēģinu nosaukt arī visu panorāmu - izzīztas greifrūta mizas un izmētātas šortas, kabeļu uzgaļi un iesvīduši tausti. milions lapas ar virsrakstiem, bet bez neviena apakšā parakstīta vārda. es varētu tēlot, ka esmu aizņemta ar sevi, bet tā nebūtu taisnība, jo taisnība ir tev.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ikea_literators
2007-09-17 12:55 (saite)
lakstīgala ienāca drupačās un nodibināja savu vēstniecību, kuras pagalvī radās krokuss un krokas smadzeni apsēda, tagad tik apsēsts tik apsēsts simts valdēs sastāv un padomēs padomā tikai valdēs un padomēs jāpiezvana prezidija loceklim jāprausta liellopa mēle skatlogā un jāliek ārā visi plikumi, lai ir vīram gaismas placdarmi un lai košas krāsas pa slidenu nogāzi un lai jau lai jau tam liellopam mēle kļūst zila pie pamatnes, bet es neculus pupiņu salātas, kefīru un nūdeles un grabuļi man ausīs zvana pusdienslaika savu, būs tam jābūvē piemineklis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2007-09-17 14:30 (saite)
un ja tev ir taisnība, tad tu visu laiku mani domā. tad tu vari iet tik tālu, ka izkārt mani pa logu pat tad, kad guli. izdzīt, izmest no gultas indā un gangā, kas tuvu pie vārīšanās temperatūras - sak, ģērbies nost, ja tev ir karsts un putnu treļļos. es saku man jāiet uz veikalu, bet tu liec apskrieT divus apļus pa dzīvojamās istabas stadionu. un vēl dabūnu 1001 pietupienu par sodu.
iztiepies garš kā garlaicība (tas tikai pēc garuma, bet ne fomras), stiepies man līdzi visu dienu, izņemot, kad es uzlieku austiņas un noskaitu vilkam no galvas, līdz cik protu skaitīt un pasaku nē ar sarkaniem burtiem visiem pārējiem, bet ta jau tu atkal savāc ar garu roku, paslēp zem pleda, iedod slotu un liec tēlot dzērvi - diņģēt no kaimiņiem kukaiņu dvēseles - bet no manis sanāk tikai tāds džarvis kokers.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?