Sun, Oct. 20th, 2019, 12:27 am

Mājas pagalmā es slēdzu velosipēdu pie sētas, zem egles, ap kuru apvijies vīnstīgulājs, rudenī karājas koši sarkans zaļajos egles zaros. Velogroziņā bieži sabirst sarkanas un dzeltenas lapas, pa kādam čiekuram. Es tās neņemu laukā un braukāju ar visām, tikai savītušākās pa laikam izmetu. Ļoti priecājos par šīm mazajām veltēm no rudens vējiem. Pavisam pretēji man liek justies cilvēku izdarības. Šodien tā kāds bija izdomājis manā groziņā izmest ābola serdi. Citu dienu pie akadēmijas man bija atstāta bija tukša pudele no alkoholiskā koteilīša, kas, pie kam, nebija pavisam tukša, jo, ņemot to laukā, lai izmest, nolēju ar lipīgu šļuru gan velo, gan sevi. Tīra ļaunprātība. Tas ir vēl rupjāk nekā apčurāt sabiedriskās tualetes podu un, šķiet, prasa daudz mērķtiecīgāku pārliecību, ka tavas īslaicīgās ērtības ir būtiskākas par otra turpmāko laiku un viņa labo omu. Jūs esat nekrietni cilvēki, jūs būtu labāki vīnstīgulāji un koki.

Sun, Oct. 20th, 2019, 12:46 am
[info]pelnufeja

"Jūs esat nekrietni cilvēki, jūs būtu labāki vīnstīgulāji un koki." Šis ir ļoti skaisti un very true. Gribētu to turpmāk izmantot kā kaut kādu automātisko atbildes ziņu visiem lohiem, ar ko gadās komunicēt.

Bet, jā, es pati nebraucu ar velo, bet pēdējā laikā man vairāki cilvēki ir teikuši, ka šādi notiek, un tas man liekas tik nesaprotami un absolūti debili.

Sun, Oct. 20th, 2019, 01:16 am
[info]iive

:D Tu droši drīksti tā darīt, es ticu, ka kandidātu netrūkst.
Bet skumji, ka cilvēki tā rīkojas atkārtoti. Ja meklētu konspirāciju, varētu domāt, ka tie ir tie paši bemberi, kas baudpilni palaiž izplūdes gāzes kā veltījumi Grētai. "Hoho, velosipēdist, domā, ka esi tāds eko šmeko satiksmes dalībnieks? Nu tad savās manu drazu, ja jau tev rūp pasaules tīrība tik ļoti, ho ho."

Sun, Oct. 20th, 2019, 11:02 am
[info]vilibaldis

tas ir tapat kā tie kuri regulāri savus pusizdzertos kokteilīsus met pāri sētai svešos dārzos un jūtas kruti un varen gaumīgi jokotāji :(

" Jūs esat nekrietni cilvēki, jūs būtu labāki vīnstīgulāji un koki." šis teikums ir brīnišķigs, prasās pēc animācijas :)

Sun, Oct. 20th, 2019, 01:16 pm
[info]hedera

Jap, kaut kadi maziski ļautiņi, kuri tādā veidā cenšas kompensēt paši savu neapmierinātību ar dzīvi. Manai sētai mēdz gan pārmest pāri, gan ietūcīt alus bundžas spraugās starp vārtiem un sētu, gan pavisam nevērīgi piedrazot ceriņkrūmu dobes, kas aug pie sētas ārpusē. Un es tik vācu un domāju WTF? Kaut kā vēl saprastu, ja būtu vnk atstāts uz ieliņas pie sētas (gadās arī tā), tad skaidrs, ka vnk bijis slinkums nest līdz misenei. Bet tūcīt spraugās un mest pār spētu - tur tiek pieliktas speciālas pūles.

Sun, Oct. 20th, 2019, 02:25 pm
[info]vilibaldis

vai ne, vēl krutāks, protams, ir tikai smalks džips, kas piebrauc pie vārtiem pārmet savu melno atkritumu maisu un bremzēm kaucot mūk... tas arī no privātās pieredzes. Un tad tiešām ir tāds WTF?

Sun, Oct. 20th, 2019, 02:30 pm
[info]hedera

Smalkais džips gan pārsit visus pārējos stāstus, traģikomiski. :D

Sun, Oct. 20th, 2019, 11:48 pm
[info]iive

Wow, tiešām wtf.

Sun, Oct. 20th, 2019, 11:49 pm
[info]iive

Vai ne, tieši tas moments, kur ir tīšs lēmums kādam čakarēt laiku un nervus.

Sun, Oct. 20th, 2019, 12:52 pm
[info]jim

o jā, žanra klasika. man arī regulāri groziņā tikuši atstāti tamlīdzīgi labumi.

Sun, Oct. 20th, 2019, 11:51 pm
[info]iive

Ugh.

Sun, Oct. 20th, 2019, 01:21 pm
[info]saccharomyces

par veltēm velo groziņos no cilvēkiem: man reiz mana brašā Festivāla (tāds viņam tagad jau kādu laiku ir vārds) groziņā tika atstāts buklets par to, kā patiesībā vajadzētu darīt kristietību (man gan patika, ka tur bija rakstīts, ka dievs negrib, lai visi nonāk ellē, haha) un kā mums visiem vajadzētu taisīt revolūciju baznīcā. droši vien padomāja, ka man ir kaut kāda tiešā līnija uz dieva ausi, zinkā, tās varavīksnes jau ir dieva un cilvēku vienotības simbols.

Sun, Oct. 20th, 2019, 11:52 pm
[info]iive

Ha ha, kristiešu bukleti varavīksnes riteņa groziņā, tas jau ir spēcīgs mēģinājums uz dialogu.

Sun, Oct. 20th, 2019, 11:02 pm
[info]glam_our

Darba laikā slēdzu velo Doma laukumā, vasarā regulāri manā groziņā ir tukšas kafijas krūzes.

Sun, Oct. 20th, 2019, 11:54 pm
[info]iive

Riebīgi. Ņemot vērā, ka kafiju līdzņemšanai atļaujas ne jau paši nabadzīgākie un dauzonīgāie jaunieši, jādomā, ka tā ir tiešām kaut kāda nepamatotas iedomības izpausme.