iguaana ([info]iguaana) rakstīja,
@ 2017-02-24 21:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nāku mājās no darba. 12 h kājās. kārtējo reizi apsveru braukt ar taksi to nelielu attālumu. rokas smeldz, kājas smagas, grūti uzvilkt bikses un aiztaisīt apavus.sāp jauniegūtā hidroma/glijoma hvz kas uz rokas. uz pleciem uzlikta tonna smaguma. starp lāpstiņām dur. atnāku mājās un apguļos uz grīdas. izkrakšķinu visus blokus. ''sazemējos''? iededzu sveci. jau pa ceļam domāju par vīnu. alkoholu. jebkādu. un es nezinu kāpēc man to vajag. vai tiešām garšo vai arī tikai tā māku atslābt no visām šodienas problēmām, no kurām man kūp galva?
brīvdienas liekas tik īsas. pietrukst īstuma. pietrūkst redzēt jēgu. apnikuši čīkstīgie cilvēki.gribu mežu, smieklus. svaigu gaisu, suņus. dabu.
ik pa laikam atveru kādu ss sludinājumu un atļaujos pasapņot, cik ļoti gribu savu māju ar pagalmu un terasi.
un ja kaut viens no tiem pacientiem, kas ntos gadus nāk piektdienas vakarā kaut reizi atnestu tulpītes vai šokolādi? jo vairāk naudas, jo mazāk paldies.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mansgan
2017-02-24 23:04 (saite)
maksāt un tulpītes? vai ko nesapratu

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]iguaana
2017-02-25 09:37 (saite)
haha, nu re, viens jau sacepās.
par cilvēcīgumu runāju. ir pacienti, kuri nāk jau gadus desmit arī svētkos , manā dzimšanas dienā , vārda dienā utt. uzrunājam viens otru uz Tu, es zinu visu par viņu dzemdībām un vīriem. man pašai liekas normāli un forši šad tad otru vienkārši iepriecināt un pateikt paldies savādāk. tas nav naudā mērāms, bet puķes vienmēr būs savādāks paldies kā dzeramnauda.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?