iguaana ([info]iguaana) rakstīja,
@ 2012-10-03 11:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
bailes. gaidišana. neziņa.
visbiedējošākais šajā visā ir/bija gaidīšana. un tur nu nelīdz nekādi mierinājuma vārdi, gudras grāmatas, tautas parunas un citas baudas.
gaidīšana un nezināšana.
iespējams, no rītdienas kaut kas krasi mainīsies, iespējams man būs jācīnās vēl vairāk. iespējams, ka es no priekiem raudāšu. mēģinu vizualizēt visu to pozitīvāko, jo man šķiet, ka nu jau būs pietiekami daudz spērienu man pa pakaļu. gan es, gan mani tuvie ir noguruši. girbas , lai no manis viss šitais murgs atiet.
katrā ziņā- nevienai sievietei neko tādu nenovēlu. ir jāiet regulāri pie ārsta, jāmīlējas tikai ar to, kuru mīl, neļaut džekiem kļūt par noteicējiem it visā, kas notiek seksuālā ziņā. es par savu kļūdu maksāju smagi. it kā tas bija tikai viens vienīgs uzpūtīgs kretīns. bet pietiekami ilgi es viņam ļāvu bendēt savu ķermeni, lai tagad sajustu sekas.

labi, ko nu ar citu vainošanu. tas man vienmēr ir padevies :D bet ar to es gribēju pateikt, ka jāieklausās, ko saka iekšas. ja saka, ka nevajag- un būs nepareizi, tad nevajag arī. pašlaik man ir noveicies ar ģimenes, drauga un draugu atbalstu. centīšos nepievilt ne sevi, ne viņus.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]malfor
2012-10-03 11:26 (saite)
tad tevi beigās izoperēja?
man arī nesen bija steidzama operācija pa siev. līniju, tagad nemitīgi liekas, ka atkal kaut kas notiks, katra mazākā sāpīte jau rada paniku

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]iguaana
2012-10-03 14:21 (saite)
aha. pirms mēneša. rīt uzzināšu analīzes un rezultātus. būs izanalizējuši to, ko tur izņēma ārā. ja būs labas analīzes, rīt dzeršu dārgu, labu vīnu (vairākus).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?