iguaana ([info]iguaana) rakstīja,
@ 2012-03-16 17:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kamēr nepamēģini- neuzzināsi. HERBALIFE HUIŅA.
pilna pasaule šarlatāniem un krāpniekiem.
nav nekāds noslēpums, ka kādu laiciņu jau meklēju papildus darbiņu. tad nu arī sūtu tos savus cv jēdzīgākajiem sludinājumiem. un uzraksta traki normālu sludinājumu un kad aicināja uz darba interviju, es pat diezgan nopriecājos, jo izklausījās sakarīgi... bet... kad es aizgāju...tas ir tieši tāpat kā atrast dzīvokli sludinājumos- nekad nezini, kas aiz tā visa stāv.

mani sagaida ''veselīga uztura skolā''.
ome.. ap 60gadiem, ar diezgan konkrētu lieko svaru un šausmīgi nolupušu pagājušā gadsimta nagu laku.. un tad sākās- ''mēsjumsparādīsimkāmēsstrādājam'' un taisīšot man ķermeņa diagnostikas pārbaudi- nu ok, lai taisa.
uzkāpu uz kaut kādiem svariņiem, kas parādi, kas manī iekšā- kur kādi tauki, ūdens utt. kamoon, man taka drusku ir zināšanas šinī sfērā- un lai no tā būtu kāda jēga, tas vispār ir jādara tukšā dūšā no rīta... nu ok. tālāk--
pēc maniem iegūtajiem rezultātiem ome, protams, absolūti bez jebkādas medicīniskas jēgas un paskaidrojumiem ņemas kritizēt manu veselības stāvokli un lūk, ir arī tam visam atrisinājumsu HERBALIFE BUNDŽAS rītā un vakārā- i svars ies nost, i vēzi ārstē, i hipertoniju, galvasāpes, karoč VISU.
es nesaprotu kādā tumsoņā mēs esam dzīvojuši, ka nezinājām šīs brīnumzāles.
tante ņemas stāstīt , ka vispār neesot nekāda jēdzīga ēdiena un vispār nekur nekas nav iekšā un tāpēc mūsdienās nekas cits vien neatliks kā dzert šos lieliskos pulverus, ja gribam dzīvot veselīgu dzīvi. ar zombējošu bundžas vicināšanu ģīmī pilnā mutē ņēmās mani pārliecināt.
un tas, ka jebkura pustraka pensionāre var nodarboties ar šitām cilvēku dziedināšanām vispār ir absurds!!! katrā ziņā man iekšā ir pilnīgs watafaks par to, ka tērēju savu laiku, lai mani mēģinātu pataisīt par kaut kādas sektas/zombētāju uzmācīgu konsultanti, kas pelna no kaut kādi bundžu pārdošanas 6ls.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]devian
2012-03-16 18:29 (saite)
Kāds vēl ņemas ar to herbalife?! Ak dies.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]iguaana
2012-03-16 20:41 (saite)
ir ir, un tā konkrēti! maybe laukos cilvēkiem māk smadzenes skalot un tiem, kam nav īsti stabils pamats galvā.
tante teica, ka vadot nodarbības kaut kādai pusaudžu grupai. vai nav lieliski jau jaunām meitenēm izskalot smadzenes un likt dzīvot uz pulveriem?
priekš kam ta vispār pārtiku vajag?? nevajag!!! dzersim tos tur. ha. 26ls bundža :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]devian
2012-03-16 21:31 (saite)
No ģimenes pieredzes zinu, ka sen sen sen atpakaļ herbalife diēta ir palīdzējusi uz neatgriešanos nodzīt neglābjami uzradošos vairākdesmitus lieko kg no medikamentiem, taču visādā ziņā tas pulveris dara tikai skādi, nudien.
Nu vispār ārprāc - pusaudžu grupa?! Ak jeeeeel!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]iguaana
2012-03-16 21:55 (saite)
nu pa lielam tur diezgan uz psiholoģiju strādā tās tantes un arī pulveris, jo tas taisa tādu disciplinētu ēšanas režīmu un ja to darītu arī ar parasto pārtiku, būtu tas pats.
loģiski, ka cilvēkam, kurš ir ''izaudzis'' tik smags un ir motivācija kaut ko darīt, noder visi šie padomi utt. un brokastis aizvieto ar pulveri, lai tā vietā sarītos kārtīgu bekonu. gan jau, ka var nomest, bet muļķīga ir tā sludināšana, ka to pašu nevar izdarīt ar normālu, sabalansētu uzturu:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]devian
2012-03-17 10:22 (saite)
Nevaru nepiekrist :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]adinkra
2012-03-16 18:42 (saite)
Uj, tās rozvaidzīgās herbalaifa sieviņas man ar porcelāna lellēm asociējas,kkad pat eseju par to uzrakstīju :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?