ieve ([info]ieve) rakstīja,
@ 2015-03-19 12:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:gaidošs

aprīlī
Mans iekšējais uzstādījums - OK paskatīsimies, kas mainīsies līdz Aprīlim, ir bijis ļoti precīzs pulkstenis! Zvans šorīt ļoti agri no rīta no šefa labā omā un paziņojumiem par lielajām strukturālām izmaiņām. Mani tas skars ļoti lielā mērā - Somijas durvis man lēni veras ciet. Bet es par to īīīīī priecājos. Vispār jau ar somiem viss OK, tā viņu noslēgtības sajūta un veids kā viņi strādā patiešām gan ir stipri citāds kā citās valstīs, kur esmu strādājusi. Bet viņi jau tāpat kā LV - kokosrieksti - cieti no āras, bet iekšā ļoti jauki. It kā pat ar Lielo Bosu viss OK, bet kopā tas viss galīgi nelīgo kopā.

tagad par durvīm, kas vērsies vaļā... to es uzzināšu pēcpusdienā. Ļoti ceru, ka no vilka bēgot dabūšu draudzīgu suni, ar ko kopā doties medībām un nogāzt lielos lāčus gar zem.

Lai cik es liels indiduālists, es tomēr nāku no lielas ģimenes un ticība labai komandai un tas spēks, ko tas dod, man ir lielāka!

Kaut kad būs jāpiesēž un jāapdomā, ko tieši caur šito puņk/asar/nospiestības laiku esmu sapratusi un ko spējusi izmantot.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]salty
2015-03-19 14:08 (saite)
Uuhuu, interesanti, interesanti, gribam zināt vairāk.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?