ieve ([info]ieve) rakstīja,
@ 2013-03-10 17:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:domīgs

dzīv
dzīves vietas meklēšana nudien nav tik sapņains darbs kā man likās! Nekas nekust no vietas un sajūtas - wowī abiem mums nav vienlaicīgi! Jāatzīst, ka man bija, bet racionāla izskaidrojuma tam nav - jo sajūsmināties par dārgu un skaistu dzīvokli, es pieļauju, nav liela māksla!

Tagad esam atraduši vienu variantu, kuru pat varētu jemt, bet... tur remonts prasās - vannasistabā un virtuvē toč, tad vēl griibas izjaukt 1 sienu un karoč - visā dzīvoklī ir jāpieliek mazie un lielie pirkstiņi! Un tad es atceros, ka ar M mums pirmās lielās domstarpības bija, kad līmējām tapetes savā mazajā istabā! Un tagad = voila - kapitālais remonts! Tas taču vispār nav prātīgi! Un mēs neesam saimnieciskie čaļi - taču palīgos būtu jāņem visādi cilvēki - arhitekti, dizaineri un darītāji! N E P R Ā T S!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ld
2013-03-10 23:27 (saite)
es ar kā no nesaimniecisko sugas saku - nav vērts. sevišķi, ja sienas jāgāž.

P.S. S pēkšņi izdomājis, ka aprīlī mēs krāsosim sienas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ieve
2013-03-11 15:01 (saite)
aj - kaķis slazdā! dārgu, kura dēļ ikmēnesi drebēt M negrib (man viss liekas vienkārši - vajag vairāk pelnīt), bet tādu remontējamu es nezinu kā M saremontēs (vecais stāsts kā taisīja plauktiņu un sazāģēja tabureti) - es saku jāņem visādi profiņi!

Visvienkāršākais laikam būtu vispār neko tādā gadījuma nedarīt, bet es tā tak nevaru! Nebūs man dzīvoklis ar ko pērties - palikšu par neirotisku māmiņu :D un to es bērnam negribu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ld
2013-03-11 15:47 (saite)
es Tevi ļoti labi saprotu, bet ieteikt neko nevaru.
mēs paliekam esošajā. būs saspiesti, bet es ceru, ka realitāte piespiedīs S atzīt dažas vienkāršas patiesības, kuras es jau tagad zinu un viņš izdarīs lēmumu.

es jau tagad aptuveni zinu kā tas viss notiks. mani ieguvumi:
* es nebūšu tērējusi enerģiju viņu pārliecinot
* viņš būs tas, kurš pieņems lēmumu tāpēc varēs sajusties kā ģimenes galva :)
* beigās viņš paziņos, ka man jau bija taisnība, bet šī viņa nogaidīšanas taktika ir ļāvusi mums ietaupīt x euro. kur x=jaunā īres maksa - esošā īres maksa * novilkto mēnešu skaits

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ld
2013-03-11 15:48 (saite)
bļāiens - vienkāršu vienādojumu vairs nevaru uzrakstī!!!!
pareizi ir
x= (jaunā īres maksa - esošā īres maksa) * novilkto mēnešu skaits

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?