ieva ([info]ieva) rakstīja,
@ 2008-12-10 14:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:tor lundvall: distant children

par aktuālo cīņu
beidzot klāt arī rijīgums kā nesmēķēšanas blakne.
ja steidzami nenomainīšu sieru pret kaut ko - nu, kā lai saka - liesāku, tad šo žurnālu uz pavasari varēšu pārdēvēt par trīsdurvju skapja šizofrēniskajām piezīmēm.

btw sapnī kaut kāds mācītājs atteicās mani laist pie dievgalda. es raudāju un sašutumā skaļi verbalizēju ļaunākās no savām tābrīža domām, bet viņš, rokas pār krūtīm sakrustojis, vien atriebīgi smīnēja ūsās. tā lūk - birokrātija.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kants
2008-12-10 15:53 (saite)
grāmata par glotoniju abus saista kopā:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ieva
2008-12-10 16:07 (saite)
nea, rijība tik šodien sākās. bet mācītājs man rādījās tāpēc, ka kāda vārdā nenosaukta persona man vakar iesmērēja kaad, linku ar komentāru "naudu dod", kaut tur trekniem burtiem rakstīts, ka viņu finansiālais atbalsts paredzēts tikai tādām personām, kuras pašas vai viņu vecāki NEVAR nodrošināt attiecīgos pakalpojumus par saviem līdzekļiem. un es allaž jūtos vainīga attiecībā pret nabagākiem cilvēkiem, tāpēc pat fakts, ka uz sekundi apsvēru kandidēšanas iespēju un vēl variantu sarunāt ar dažu labu bijušo klasesbiedru, kas tagad ir diakons, vai nevar mani pie kaut kādām baznīcas aktivitātēm iemest, var turpmāk izpausties šāda tipa murgu veidā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?