ieva ([info]ieva) rakstīja,
@ 2008-11-27 11:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:- - -

es sapratu
ja tu, cilvēk, augumā esi nedaudz virs 165 cm, sver kādu 51 kg un attiecīgajā dienā esi veiksmīgi pamanījies notiesāt tikvien kā divas sviestmaizes, četras rumkolas mierīga vakara ietvaros tev ir stipri vien par daudz. to iespaidā tu sāc runāt. ne ta nu pilnīgas muļķības, jo visu to pašu es būtībā domāju arī skaidrā esot, bet ar to vienīgo atšķirību, ka necenšos šīs domas tik uzbāzīgi verbalizēt. un tad vēl tu mosties cauru nakti no slāpēm, savukārt tagad nevari īsti saprast, vai neesi vakar nopārdevis kādam iekšējo orgānu tirgonim savu nieri vai ko tamlīdzīgu, jo ķermenis jūtas... nē, ķermenis nejūtas.
un visam tam pa vidu galvā viedi skan nedarbu pirmajā fāzē latīnisko izteicienu grāmatiņā lasītā atziņa - vīns nav vainīgs, vainīgs allaž ir tā dzērājs. vai tipa tavo.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2008-11-27 18:02 (saite)
Vienīgais, ko tu nopārdevi pa 10 Ls bija zābaki, cilvēkam kura sajūtas, pēc kanapu 4h nekvalitatīva miega ir identiskas tavējām.

Ie

(Atbildēt uz šo)


[info]within
2008-11-27 20:20 (saite)
kaut kad jau kādam teicu, bet relatīvi nesen 'uzgāju' interesantu faktu, ka paģiras rodas no vitamīnu&minerālvielu trūkuma organismā. kam tādos rītos tādēļ labi noder svaigi spiesta apelsīna sula vai jebkāds auglis vai dārzenis. Apelsīnu sula esot īpaši laba. un gan jau, ka pati zini, bet vakara gaitā dzert daudz ūdeni arī palīdz. man pašai tādēļ nekad nav tādu briesmīgu paģiru, vismaz ne fizisku. morālās paģiras gan ir cits jautājums.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?