wasted paint - laba diena?

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
random,
pēdējie
rūc, lācīt, rūc!
bezmaksas programmas
aa -> ā

Marts 23., 2007


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:30 - laba diena?
nu @#$%!
tāds rīts!
mājās - pamodos forši uzpīpēju, izdzēru kafiju un nekas neliecināja par bardaku kas mani sagaida.
pirms došanās uz darbu iegāju izstabā samanīju ka mana meitiņa pamodusies blakus pusaizmigušajai sievai staipās pa gultu. uznāca tāds kā mīļuma vilnis.
neko.
ielīdu blakus parunāties un tā.
vēljoprojām viss bija mierīgi.
kaut ko tā starpcitu vāvuļoju ar bērniņu runāju nepar ko. bebis izknibināja manu tuneli un caurumā ieķeksēja ar pirkstu un es neko ļunu nedomādams apstāstiju bērnam ka man lielas ausis un ka ausis un deguns aug visu mūžu, ka viņas opitim uz 60 gadiem noteikti būs milzīgas ausis un ka tētim vecumdienās būs lielas ausis un ka viņai pašai arī būs lielas ausis. un tad! man nācās uzkalusīt no sievas pārmetumus, man vajadzētu domāt ko es ar bērnu runāju! ka bērnam tāda infa nosēdīsies zemapziņā un bez maz graus psihi vēlāk! nu @#$%!
nu es to kautka nevarēju saprast un mēģināju norādīt ka viss ir atkarīgs no attieksmes un ja māmiņa uzstādīs ka tas ir briesmīgi, tad tā arī bērns to sapratīs un tiešām var nevajadzīgi satraukties. no manas puse sekoja piedāvājums audzināt bērnu kolbā... ka tikai mazais neuzzin neko mulsinošu.
tā kā pēdējās dienās mums ir aktualizēusies TV-kaste, respektīvi, mūsu vienistabas dzīvoklī tam dranķim nav īsti vietas un man liekas lietderīgi no šamās atbrīvoties (pats viņu savulaik nopirku, jo visu bērnību biju gribējis Savu Personīgo). es neapdomīgi atkārtoti ierosināju paārdot, atdot vai kaut kā tā. mana sieva sāka uzvesties kā pilnīga atkarīgā:
"nē, nekādā gadījumā. tev jau vienalga, tu tā pat mājās maz uzturies! bet man! pa māju ar bērniņu dzīvojoties garlaicīgi..." blah, blah...
nu un tad es tā kā savilku visu kopā un nepajokam dusma uznāca. viņa rūpējoties par bērna psihi liek pārdomāt katru vārdu ko runāju un pati nav gatava atteikties no TV. nezinu, varbūt esmu galīgs tumsonis, bet man liekas ka TV-kastei uz bērna psihi un vērtību skalu ir ievērojama ietekme. galugalā es izaugu principā bez TV. gāju multenes pie krustmātes skatīties.
man liekas ka mājās var atrast nodarbošanos arī bez tālrāža. grūtāks varētu adaptēšanās periods.
vienvārdsakot sanāca asāka vārdu apmaiņa.
neauglīga, protams!
pa ceļam uz darbu jauks laiciņš. redzēju kā ķēve ar kumeliņu ganās pļavā, putniņi gaisā jauki čivināja, bezbailīgs zvirbulis uzkrītoši novēroja mani. es pavisam klusi sevī priecājos ka esmu tālāk no tā rīta trakuma kas bija mājās, ja es tur būtu uzkavējies kas tos zin, kā tas varēja beigties.
nu ja.
apcerēju cika jauki darbiņā ar pilnu atdevi mierīgā gaisotnē padarbošos.
ienācu savā kabinetiņā un tiko kā islēdzu kompi, visa redakcija pēkšņi atmodās. visi skraidelē šurpu turpu skaļi apspriež dienā saplānotos darbus yun vakar padarītos. arī manās durvīs parādijās galva un nācās iet apskaidrot mūsu jaunajai kolēgai pastāvošo kārtību un iepazītināt ar terminu lokālai tīkls.
tad vēl.
vajadzības spiests iegāju pie fotogrāfa a tur tāds bardaks! likās ka visa radakcija pēkšņi man nesaprotamu iemeslu pēc ir saorganizējusies nepārtraukti pīties pa kājām. viņi gandrīz pilnā sastāvā mani sagaidīja un vārijās un grūstijās.
uh!
notinos tā arī sev vajadzīgās lietas nenokārtojis.
ehh
būs vēl!
Mūzika: Cleveland Bound Death Sentence - HOXHA

(4 | nu kas i` ko?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]shelly
Date:23. Marts 2007 - 10:49
(Link)
Tas par lielajām ausīm man likās visai smieklīgi :))
[User Picture]
From:[info]vilksskabais
Date:25. Marts 2007 - 09:34

TV kaste!

(Link)
Jasak,ka te nav pat smaka no tumsonības!!! Mans jau 7 garus gadus nelaiž sava miteklī TV kasti un jasaka,ka mani sīkie lasa grāmatas un doma stipri ašāk par vecakā brāļa sikajiem! Man lai kaut,ko noskatītos ir ieviests pliks pakanais ekrāns un DVD,,uz kura noskatīties ,kādu sakrīgu filmu!Un bēnam multenes arī uz ta tiek radītas!Kas savdabīgi,,ar sīko no 3 gadu vecuma esmu runajis,ka ar pieaugušu cilveku...un multenes lieku visas padomju;-))Nu pagadi,,,un čeburaškas,,sikajam jau 5 gados bija sava sapratne par to,kas ir labāk,,vai sliktāk un apziņa ,ka runāt vajag par visu..un mana sieviete ,,,sakas preicīga esam,ka meita sēžot uz ceļiem skaidri definē savu viedokli,,par jebko!;_)))Un TV nav apspriežams jautajums,jo no viņa vairāk launuma,,nekā +
Tas,tā ...pardomām!
[User Picture]
From:[info]phoenix
Date:26. Marts 2007 - 10:25

Re: TV kaste!

(Link)
tas viss ir taisniba. Tikai visam ir vismaz divas puses un vairak nokrasu. Šis pousts ir ļoti kategorisks, nav mineti vairaki citi blakus faktori. Piemēram, bērnam ir 9 men, viņš TV neskatās, un Tv vajag virtuvē un tik augstu, ka bērns nemaz redzēt nevar. Un ka sieva nestrādā un Tv ir tīri interesants laika kavēklis ŠAD un TAD, nevis vienmēr. Un, jā, sieva grāmatas lasa un pat ļoti. Un arī šobrīd lasa. Par visu pārējo piekrītu un tā arī vajag. Vieglāk ir atteikties, nevis ierobežot sevi, ne?
//sieva
[User Picture]
From:[info]ld
Date:3. Aprīlis 2007 - 12:59
(Link)
paldies par sho pukstu par ausiim. lika pasmaidiit :)
vrs siikos sauc par resnajiem, es vinjam aizraadu un vinjsh apvainojas un buutiibaa scenaarijs ir taads pats kaa jums :) es gan nedomaaju, ka vaards "resnais" atstaas traumu beerniem :D man vnk tas nepatiik.

tu tik smuki par taam ausiim... buus jaapiedomaa naakoshreiz pirms es atkal kko aizraadiishu :)

> Go to Top
Sviesta Ciba