Janvāris 7., 2013


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:30

(25 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]neraate
Date:7. Janvāris 2013 - 15:04
(Link)
man gan nav bērnu, bet man ieprikaļī (pardon mai frenč) uzstādījums, ka bērniem jāprot uzvesties sabiedriskās vietās, ar to saprotot - jābūt klusiem, nemanāmiem un nekašķīgiem un māmiņām par to aizrāda (un šeit nu manuprāt vienalga cik liels bērns vai cik jauna māmiņa), bet pieaugušajiem vai jauniešiem, kas, piemēram, neprot uzvesties sabiedriskajā transportā un rīko scēnas, skaļi bļaustās vai klausās drausmīgu mūziku, dzērumā uzmācas dāmītēm, nomet uz ielas papīriņus vai dara ko līdzvērtīgu tie paši līdzpilsoņi, kas mierīgi uzdirsīs māmiņai vai bērnam paglūnēs un labi ja ko noburkšķēs zem deguna
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:7. Janvāris 2013 - 15:04
(Link)
tas ir - es diezgan lielā mērā tev piekrītu
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:7. Janvāris 2013 - 15:07
(Link)
nujā, man jāatzīst, ka es pati pārāk labi (tiesa, miglaini... bet labi) atceros, kā laikpalaikam uzvedos publiskās vietās, lai bērniem pārāk augstas prasības nevarētu atļauties izvirzīt :D
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:7. Janvāris 2013 - 15:14
(Link)
kam gan negadās reizēm tā uzvesties :D
bet tiem, kas to dara konsekventi neviens neaizrāda! lūk netaisnība!
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:7. Janvāris 2013 - 15:51
(Link)
avot kur jūs tādus neuzvedīgus, koa? es it kā nedzīvoju pārāk saulainā rajonā, bet sabtransā ir gadījušies tikai apm. divi gadījumi, kad "neuzvedīgi" bija, visticamāk, garīgi slimi cilvēki, un vēl tāda saujiņa ļaužu, kas aizmirsuši podiņmācības pamatus, bet konsekventi slikti uzvedīgus neesmu manījusi.
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:7. Janvāris 2013 - 16:05
(Link)
man gan ir gadījies. es gan arī Rīgā dzīvojot regulāri braukāju un biežāk tieši dienas laikā gadījās tādi neuzvedīgāki. kgan no otras puses arī starppilsētu autobusos bieži vien ir tipāži, kas izgrūsta pūli un iesēžas pirmāk, lai arī vietu pietiktu visiem.
bet es arī izskatos pēc maigas, jaukas meitenītes, ar kuru var iepazīties un kurai uzplīties arī vienkārši pa ielu ejot. ceļu paprasīt, santīmus aizdot - laikam laipnīgas acis
ir bijusas divas ļoti nepatīkamas situācijas, kad man pat sāk diezgan brutāli uzmākties sab.tr. un situācija ir nepatīkama un kamēr nesāku galīgi protestēt par to, kur tiek liktas rokas (vienā reizē mani sagrāba un gribēja bučot) un kamēr nebija tuvu drāmas kalngalam (asarām), neviens neko. un tad pieturā iekāpa krievvalodīgs cilvēks, kas mani aizstāvēja.
bet ir jau daudzas reizes, kad var mierīgi pabraukāties bez ekscesiem, ta ka nav arī viss pilnīgi drūmi
[User Picture]
From:[info]mazeltov
Date:7. Janvāris 2013 - 15:18
(Link)
Tāpēc, ka bail dabūt pa muti no tādiem. Ar sīkiem kverpļiem, tādiem, ap 10-15 vēl var tikt galā, jo tādi pārsvarā tikai dirš pretī, bet vecāki - nu, tur es, piemēram, noraustos. Iedomājies kaut kādus tur astoņpadsmitgadīgos-četrdesmitgadīgos vīriešus ar sejām bez manāmām intelekta pazīmēm, bet normālu-bifelīgu miesas būvi - skuju tu tādiem kaut ko aizrādīsi.
Un - nez no kurienes tad rodas šādi "neuzvedīgi" pieaugušie?
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:7. Janvāris 2013 - 15:43
(Link)
Pieļauju, ka viņi paši ir pietiekami agri uzzinājuši, ka taisnība būs nevis tam, kas varēs izrunāties, iedziļināties un argumentēt, bet tam, kas varēs sadot otram pa muti. Līdz ar to uzaudzēt muskuļus+attieksmīti ir tikai loģiski, un, kā redzams, ļoti labi nostrādā.
[User Picture]
From:[info]mazeltov
Date:7. Janvāris 2013 - 15:46
(Link)
Man vienkārši ir bijis gadījums, kad džeks ir mani grūstījis un taisījies arī sist pa seju, kā arī ir bijuši gadījumi, kad nolamā un piesola arī fiziski iespaidot - tā kā man ar šiem gadījumiem pietiek, jo man acis ir pietiekami zilas arī tāpat, bez dūru nospiedumiem.
[User Picture]
From:[info]mazeltov
Date:7. Janvāris 2013 - 15:50
(Link)
Ā, un vienreiz troļikā kāds džeks pēkšņi sāka sist man blakus sēdošo vīrieti pilnīgi tāpat vien. Sitējs bija piedzēries vai apnarkojies un, loģiski, es netaisījos to veci sist, jo viņš izskatījās spēcīgs. Tā vietā es zvanīju policijai. To es daru gandrīz vienmēr, kad man ir bail pašai kādam iet mācīt uzvesties - ja kāds ir pārdzēris jēgu, sit kādu, u.tml. gadījumos.
Tā kā nav tā, ka neviens nerīkojas tad, ja kāds sabiedriskā vietā vai transportā uzvedas citus traucējot un apdraudot. Vai laužot kaut ko.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:7. Janvāris 2013 - 16:00
(Link)
Džīzas.
[User Picture]
From:[info]penny_lane
Date:7. Janvāris 2013 - 20:48
(Link)
nevaru iztureet histeeriskas maates, kas breec kaut ko apmeeram taadu: kaa tev nav kauns? paskaties, kaa tante skataas, vai tev nav kauns?

vai arii "uzvedies normaali" vai... vienalga ko.


bet man briesmiigi patiik beernu dabiskums un visas taas fiichas.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba