Janvāris 7., 2013


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:30

(25 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:7. Janvāris 2013 - 15:07
(Link)
nujā, man jāatzīst, ka es pati pārāk labi (tiesa, miglaini... bet labi) atceros, kā laikpalaikam uzvedos publiskās vietās, lai bērniem pārāk augstas prasības nevarētu atļauties izvirzīt :D
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:7. Janvāris 2013 - 15:14
(Link)
kam gan negadās reizēm tā uzvesties :D
bet tiem, kas to dara konsekventi neviens neaizrāda! lūk netaisnība!
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:7. Janvāris 2013 - 15:51
(Link)
avot kur jūs tādus neuzvedīgus, koa? es it kā nedzīvoju pārāk saulainā rajonā, bet sabtransā ir gadījušies tikai apm. divi gadījumi, kad "neuzvedīgi" bija, visticamāk, garīgi slimi cilvēki, un vēl tāda saujiņa ļaužu, kas aizmirsuši podiņmācības pamatus, bet konsekventi slikti uzvedīgus neesmu manījusi.
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:7. Janvāris 2013 - 16:05
(Link)
man gan ir gadījies. es gan arī Rīgā dzīvojot regulāri braukāju un biežāk tieši dienas laikā gadījās tādi neuzvedīgāki. kgan no otras puses arī starppilsētu autobusos bieži vien ir tipāži, kas izgrūsta pūli un iesēžas pirmāk, lai arī vietu pietiktu visiem.
bet es arī izskatos pēc maigas, jaukas meitenītes, ar kuru var iepazīties un kurai uzplīties arī vienkārši pa ielu ejot. ceļu paprasīt, santīmus aizdot - laikam laipnīgas acis
ir bijusas divas ļoti nepatīkamas situācijas, kad man pat sāk diezgan brutāli uzmākties sab.tr. un situācija ir nepatīkama un kamēr nesāku galīgi protestēt par to, kur tiek liktas rokas (vienā reizē mani sagrāba un gribēja bučot) un kamēr nebija tuvu drāmas kalngalam (asarām), neviens neko. un tad pieturā iekāpa krievvalodīgs cilvēks, kas mani aizstāvēja.
bet ir jau daudzas reizes, kad var mierīgi pabraukāties bez ekscesiem, ta ka nav arī viss pilnīgi drūmi
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba