Aprīlis 19., 2017


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
06:41

(50 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


From:[info]axsys
Date:19. Aprīlis 2017 - 12:31
(Link)
Nu nē, tas ir "salmucilvēks", paskaidrošu kāpēc.

Vārda un matu krāsas maiņas realitātē nenozīmē neko vairāk par izmaiņām papīros vai matu krāsā. Breketes un brilles ir tādas izmaiņas pie ķermeņa kas šobrīd ir reāli iespējamas. Vīrieša kļūšana par sievieti vai otrādi būtu izmaiņas kas realitātē nozīmētu tās personas gēnu, ķīmiju, smadzeņu ūtētē pārtaisīšanu un šobrīd nav reāli iespējamas.

Tāpēc arī mani vakardienas komentāri par teātri vai napoleoniem -- paziņa, kas nokrāsojusi zilus matus, uz to laiku ir cilvēks ar ziliem matiem bet vīrietis, kam liekas ka viņš ir sieviete, pēc kirurģijas joprojām ir vīrietis kam liekas ka viņš ir sieviete, tikai tagad viņam ir palīdzēts vieglāk sev to iestāstīt (te es pat nepieskaros tam vai tas ir slikti vai labi, psihiatrijas un politikas jautājumi ir vēl pavisam atsevišķi).

Un mani netracina tas ka cilvēki cits citu sauc kādos vārdos viņi grib, man nav okej tas ka to prasa no manis (un taisa scēnas vai grib redzēt ar sadauzītu seju ja es kā karlsons nepiedalos) un ar tādiem "salmucilvēkiem" kā augstāk mēģina mani parādīt kā kkādu mežoni kas nespēj turēt līdz civilizētai sabiedrībai.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:19. Aprīlis 2017 - 12:35
(Link)
uķipuķi, gribi identificēties kā labs un sakarīgs cilvēks, un esi bēdīgs, ka citi nespēlē līdzi? :)
From:[info]axsys
Date:19. Aprīlis 2017 - 12:38
(Link)
Cenšos būt labs un sakarīgs cilvēks sabiedrībā kas ar katru brīdi latiņu ne tik daudz paceļ (kas būtu okej vismaz daļā no gadījumiem) cik pārtaisa no dēlīša par kkādu māksliniecisku režģi kam tikšana cauri prasa akrobāta prasmes. Laikam nesanāk, ouvell.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:19. Aprīlis 2017 - 14:20
(Link)
te ir interesanta nianse:

Es piemēram stingri tehniski nezinu savu genoma statusu, ibo neesmu taisījis analīzes. Cilvēki reaģē uz mani tajā dzimumā, ar kādu es identificējos un pēc kāda es izskatos un komunikāciju tas galīgi netraucē.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:19. Aprīlis 2017 - 14:58
(Link)
Nianse, kas ir diezgan svarīga šim kontekstam, jo vairums transgenderu, ko esmu redzējis, viegli nodod savu īsto dzimumu. Izņēmums varētu būt aziātu she-males, tiesa tiem parasti ir krāni. D:
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:19. Aprīlis 2017 - 16:09
(Link)
Tos transgenderus, kas nenodod savu dzimumu, vienkārši nepamana, ne?
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:19. Aprīlis 2017 - 19:32
(Link)
Tāds it kā būtu tā pasākuma mērķis. Bet procents droši vien ir mazs, īpaši pēc ilgāka kontakta.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba