holandiete ([info]holandiete) rakstīja,
@ 2007-05-15 12:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
taa kaa esmu sev nogriezusi ieeju Vecriigaa ( kaa taadaa ) liidz 4. juunijam (tas nemaz nav tik taalu, ja gaijda arii algas dienu, kas 10.tajaa juunijaa, bet 89% no visa briivaa laijka liidz 4. juunijam tiek pavadiiti biblioteekaa), sjdien doshjos ciemos pie [info]maketeetaajs, Gleznotaajas un Vasaras Draiskuliites, kas ietilpst manaa briivo izpausmju zonaa peec gjeograafiskaa kriteerija. 25 lpp. Yo!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]holandiete
2007-05-15 12:57 (saite)
aaa, mees par kaut ko dereejaam un es atceros faktu, ka vinneeju man liekas, ka pat divus viinus. sarkanviinus. Cabernet shiraz. Salisburi Cabernet Shiraz, protams. Jaa, ja aun tad sadzeerusies es kjersjos klaat tiem materialaiem :) man kaut kaa sen nav sanaacis tev uzksriet virsuu. diivaini, pat jociigi. varbuut tu esi mainiijusi dislokaacijas vietu un pashlaijk planee citos sub-rajonos? eniiveij - neesaa manu vinneestu vienmeer liidzi un agraak vaij veelaka saskriesimies :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2007-05-15 13:02 (saite)
es taču nevaru nēsāt līdzi vīnu, jo tā tas nekur netiks aiznests, bet nemitīgi izdzerts un izdzerts no jauna. varēšu Tev pasniekt tikai tukō pudeļo konplektu.

pag, man šķiet, Tu biji tā, kas bija aizbruakusi uz citām valstīm.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]holandiete
2007-05-15 14:06 (saite)
esmu atgriezusies & gatava viinam

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?