hestia ([info]hestia) rakstīja,
@ 2005-10-06 13:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Franz Ferdinand - Fade Together

Dzīvi var pastāstīt dažādi. Piemēram, es stāvu pie sienas. Ne atbalstījusies pret to ar muguru, bet tikai pavisam tuvu tai, kāda centimetra attālumā. Viņa sēž krēslā man pretī kādus piecus, sešus metrus uz priekšu. Viņa runā un skatās uz manu vidukli. Viņa runā ar mani, tomēr skatās nevis acīs vai sejā, bet tieši uz vidukli. Es jūtu, kā abas viņas acis ir ieurbušās mana ķermeņa laukumā nedaudz virs nabas. Es jūtu, kā es zaudēju visu. Man vairs nav ne domu, ne aiz ausīm aizspraustu matu cirtu, man vispār nav ķermeņa. Ir tikai viduklis, no kura viņa nenolaiž skatienu. Ir vienīgi šī caurule, nē, tās ir stieples, metāla stiepļu karkass, stingri pārvilkts ar melnu audumu. Visa mana vērtība ir ieģērbts cilindrisks veidojums. Tas, ka pirms tam es braucu trolejbusā, un man bija nelabi, tas ir tikai kāds sens sapnis. Tas, ka es atkal braukšu trolejbusā, un man būs nelabi, -kaut kāda sveša vīzija. Es esmu viduklis, tikai viduklis, aplipis divām vērīgām acīm. Viss pārējais ir izzudis. Dzīve nemaz nav piecepusies man klāt kā piedegusi ola uz pannas. Es neesmu piecepusies klāt tai. Es neesmu sacepusies ar sevi. Vai nav vienalga, kas vispār un tā tālāk... Gaisā lēni slīd saules stari.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]emy
2005-10-06 14:51 (saite)
dziive arii notiek bez tevis. tu neesi vajadziigs, tu esi tikai iznformaacijas uzsuuceejs. shvamme. no kuras agraak vai veelaak tiks izspiests viss, lai dotu jaunu dziiviibu tavai dveeselei. dziive ir dzveeseles laiks. mirklis. muuzhiiba. es atkaartojos ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hestia
2005-10-07 13:34 (saite)
Jā, to jau mēs zinām, bet tomēr, vienmēr ir iespēja pabrīnīties par to, ka esam gaužām parasts gadījums, jo paši sev mēs reti spējam tādi būt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?