hestia ([info]hestia) rakstīja,
@ 2014-05-20 19:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:oOoOO - Stay Here

Nelaimīgums aizvien ceļo kā pa klusajiem telefoniem. Ir ļoti viegli inficēties un nodot to tālāk. Nonākt šajā apburtajā lokā, kurā mēs citiem nodarām to, kas pirms tam nodarīts mums. Pat bez iepriekšēja nodoma, it kā nejauši, tā tas notiek, tā rotaļājas karma. Sasien mūs kopā aiz kurpju auklām. Kā es nemīlu būt šajā apburtajā lokā, šajā pasakā, kurā visi āboli ir saindēti...

Izejot ārā pēc lietus, tāpat vien uz veikalu pēc saldējuma, kā vasarā, kā bērnībā, bezrūpīgi un bezpretenciozi, es nodomāju — lai kas arī nebūtu noticis, es tomēr negribu būt šis cilvēks, kas piedalās nelaimīguma nodošanā tālāk. Es esmu, bet es nevēlos. Ja tevi vienreiz nosauc par aukstu cilvēku, to ir iespējams interpretēt, ja tas pēc laika atkārtojas, tu sāc domāt, ka varbūt savs patiesības grauds tajā ir. Es zinu kā rodas auksti cilvēki. Kādas ir sastāvdaļas. Kā pagatavot aukstu cilvēku un pasniegt ar garnējumu tā, lai izskatītos izcili. Un tomēr es negribu būt šis cilvēks. Gaiss pēc lietus smaržo pārāk labi, un savā būtībā es domāju par cilvēkiem ar maigumu, ar prieku, apbrīnu un, jā, arī ar mīlestību. Un es aizvien gribu dot. Vienkārši vilšanās uzkrājums ir ļoti samilzis, un kādam tas pa laikam jāvinnē džekpotā. Vai varbūt ne?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2014-05-20 20:38 (saite)
Inficēt, aukstu pagatavot nav liela māksla, bet kā atkausēt un sasildīt cilvēku, kuru kāds jau paspējis padarīt nelaimīgu šajā bezgalīgajā rotaļā vārdā Dzīve?

Ja ik pa brīdim daži neizkristu no tālākpadošanas ķēdes, nelektu pa logiem, nenoslēgtos sevī, tad ar laiku pilnīgi visi kļūtu inficēti un nelaimīgi. Brīžiem šķiet, ka tas tāds gudri iekārtots pašattīrīšanās mehānisms no dzīvei nederīgajiem, un varbūt pat labi, ka tā. Bet citiem brīžiem tomēr gribas cerēt un ticēt, ka ir arī izeja no šī labirinta, un kaut kur ir arī kāda Ariadne.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hestia
2014-05-21 06:13 (saite)
Kur ir mana Ariadne (?)
:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?