hestia ([info]hestia) rakstīja,
@ 2013-04-27 18:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pie vīriešu cietuma drūzmējas sievietes ar sūtījumiem, bet paskatieties pie sieviešu cietuma - nav neviena vīrieša ar sūtījumiem - tas ir teksts, kas man ierāpjas atmiņā.
Arī meitene, kas dejo, rībinot bungas, un dzied tik skaistā balsī, ka man aizraujas elpa. Pa starpu viņa pasaka vārdus - vīrietis, kas modina sievietē mīlestību bez nolūka uz to atbildēt, ir gļēvulis. Tad dziesma un dejošana turpinās, it kā nekas nebūtu noticis. Gaisā ņirb viņas krāsainais paģērbs un garie, gaišie, nekārtīgās cirtās plīvojošie mati.

Visu dienu līst, lēni un skumji. Lietus kā gliemezis monotoni rāpjas pāri laikam, it kā bezmērķīgi, it kā ļoti, ļoti bezmērķīgi.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hekate
2013-04-28 22:01 (saite)
kriminālas noslieces vīriešus mīl, bet kriminālas noslieces sievietes nemīl?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hestia
2013-04-28 22:45 (saite)
Sabiedrības uzbūve principā? Neizbēgamās Lomas?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hekate
2013-04-28 22:51 (saite)
sliktos puišus vienmēr kāda mīlēs. sliktās meitenes ir formšas tikai tikmēr, kamēr nenviens viņas nenoķer. kad noķer, tad viņas vairs nav sliktās meitenes bet gan sabiedrības atbiras... tā sanāk

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hestia
2013-04-28 23:01 (saite)
"Puišus vienmēr kāda mīlēs", nav vajadzība pat lietot vārdu "sliktos". Kas attiecas uz viņām, jebkurām viņām, tad tas ir diskutabls jautājums, bet sabiedrības atbiras principā nav ne ērtas, ne izdevīgas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?