hestia ([info]hestia) rakstīja,
Tomāti savā sulā tomēr mēdz būt ar sēklām un neperfekti mizoti, tādēļ es pēdējā laikā priekšroku dodu pastai. Ir jau mazliet sintētiskāka sajūta, bet ātrāk un ērtāk. Svaigie tomāti šobrīd ir par dārgu un to garša ne vienmēr priecē. Ar tomātiem savā sulā man bija parastas zupas variants- ideāls. Tāpat kaut kādi kartupeļi, burkāni, kālis- sagriezti, izvārīti + tomāti ar visu sulu un nedaudz marinētu sēņu (manā gadījumā mājās marinēti bērzlapju podiņi). Arī ļoti dievīgs variants. Kas attiecas uz seleriju- neesmu īpaši eksperimentējusi. Man mājās parasti mētājas bezgalveselīgie kāļi (dārzenis, kas saglabājot sevī vitamīnus līdz pat pavasarim), un tos tad arī ekspluatēju.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?